logo

plovdivclubs.com

Нов пиано бар в Пловдив отваря врати
Нов пиано бар в Пловдив отваря врати

Нов пиано бар в Пловдив отваря врати

публикувана на 25.11.2014 01:22

 

Официалното откриване на най-новия пиано бар FLAME ще се състои на 5-ти декември от 21:30 часа. Спациални гости на откриването ще бъдат Станислав Йосифовски (пиано), Божидар Тонев (китара), Венета Цонева (вокал), Ballet Flame и DJ Shorty Dee. Te ще се погрижат да се забавлявате истински.

 

Атрактивната програма в деня на откриването, както и предстоящите партита в новия пиано бар са поверени в ръцете на Felipe style. Верeн на своето мото да осигурява най-доброто за своите клиенти, Felipe Style винаги ни провокира с много изненади. Какви? Очаквайте подробности!

 

Новото заведение ще се помещава на адрес бул.Руски №39, на мястото на ART CLUB DIVA. Mузикални виртуози, всяка вечер ще представят най-качествената музика под тепетата, а ние сме сигурни, че FLAME ще се превърне в любимо място на пловдивчани.

 

Пиано барът ще бъде приятно местенце за прекарване на вечер с приятели, личен празник или рожден ден. Насладете се на живата музика, която ще направи вечерта ви незабравима. Страхотният купон е гарантиран от BAR FLAME!

 

Телефон за резервации: 0879 677 877

 


Седмична програма