logo

plovdivclubs.com

НОВАТА МАПИНГ СЦЕНА ПОД ТЕПЕТАТА
НОВАТА МАПИНГ СЦЕНА ПОД ТЕПЕТАТА

НОВАТА МАПИНГ СЦЕНА ПОД ТЕПЕТАТА

публикувана на 22.10.2016 09:02

Това е първият подобен проект за перманентна инсталация на 3D мапинг в България


Със страхотно двучасово огнено шоу на кокили в центъра на Пловдив бе открита реставрацията на стара сграда позната още като "Атлас"


Новият модерен ресторант отвори врати в четвъртък вечер със свободен достъп, специално за всички пловдивчани


10 прожекции на 6-метровите стени, върху които оживяват анимации пълзящи по извивките на архитектурните орнаменти на залата, видяха първите посетители на ресторант "Атлас" миналата вечер. Гостите не насладиха още и на специално създадените и тематични емоции в картини. Визуалните шедьоври са дело на български специалисти в областта на авангардния 3D мапинг.

 

Ремонтът и работата по сградата продължиха повече от шест месеца, като това включваше възстановена на скулптурата на титана Атлас, която е разположена върху сградата, в която ще бъде използвана за ресторант, хотелска част и зала за дегустация на вина. Всички стени и покрива на сградата са запазени в автентичния й вид. На първия етаж е разположен бар, а на вторият етаж на ресторант "Атлас" е представена същността на проекта 3D мапинг.

 

 

Кухнята на "Атлас" може да се похвали с вкусотии от българската и класическата европейска кухня. За изкушенията ще се грижат световноизвестен шеф готвач и неговия екип от професионалисти, които застанаха пред обектива на фотографа Мирослав Чобанов специално за mediacafe.bg.

 

В ресторантския комплекс може да се намери огромно разнообразие на световна селекция от подбрани вина, като акцентът във винената листа ще бъде насочен към качествените вина.

 

Вижте видео от 3D мапинга от първата вечер:


Невижданият до сега ресторант в Пловдив се намира на главната улица срещу фонтана с пеликаните пред Община Пловдив. Огненото шоу на коколи пред "Атлас" ще може да се види 3 вечери.

 

Още снимки и информация за новата мапинг сцена под тепетата може да видите ТУК




Седмична програма