logo

plovdivclubs.com

Новият клуб под тепетата DAМS изненадва със силна програма
Новият клуб под тепетата DAМS изненадва със силна програма

Новият клуб под тепетата DAМS изненадва със силна програма

публикувана на 18.11.2016 06:40

 

Запомнящо се house парти очаква пловдивчани в новооткрития клуб DAМS, който се намира на мястото на легендата на нощния живот клуб Емона

 

Заведението отвори врати само преди няколко седмици и смята да възкреси духа на известното място за забавление в града на тепетата, в което се случваха едни от най-бурните вечери в града.

 

Музиката в съботната вечер ще бъде селектирана от DJ KARO B. Той  започва кариерата си като DJ още през тийнейджърските си години. Още от малък има влечение към музиката, като професионално започва да се занимава в далечната 2009 г. През 2012г. името Karo B започва да набира популярност в клубните среди и не след дълго става резидент в култовия ESCAPE MODABAR /Пловдив/. Музиката, която Karo B пуска варира между различнитеподстилове на хаус звученето и може да се определи като динамична. В момента Karo B съчетава изявите си с гостувания в някои от най-популярните клубове в цялата страна.


От юни 2015 г. става резидент в W Club /Пловдив/. В началото на 2015 г. започва да издава компилации от поредицата Deep Pleasure в отделни едночасови издания.


През следващата седмица в заведението ще се състои парти с набиращите скорост пловдивски звезди Емо и Liter Jack.


Liter Jack определя себе си като успешен, но не заради парите, а заради това, което изкрава, като музика: "Аз съм си най-големият фен, знам си всички парчета наизуст, но ми омръзна да правя само рап", шегува се той. Колоритният рапър е всеобщ любимец на града ни, което ни подсказва само едно-направете си резервация веднага, тъй като местата няма да са достатъчми за всички. Зареден с изключителен заряд, небрежен и приятелски настроен към публиката е готов за вас.

 

Литъра ще е в компанията на Емил Христов ЕМо, който само преди месец издаде своя втори самостоятелен албум иопределеноима какво да покаже на публиката. Да, този Емо, който преди повече от 5 години избухна много сериозно със симпатичната рап банда "Central Side" и оттагава не спира да ни изненадва с всяко ново парче. 

 

Новооткритият клуб DAMS CLUB  се намира на бул.Васил Априлов 52,на мястото на култовияв миналото бар Емона. телефон за резервации: 087 778 8050

 


Седмична програма