logo

plovdivclubs.com

ОРГАНИЗИРАТ КОНКУРСА "НАЙ-СЛАДКАТА ЦЕЛУВКА" ЗА 9-А ПОРЕДНА ГОДИН
ОРГАНИЗИРАТ КОНКУРСА

ОРГАНИЗИРАТ КОНКУРСА "НАЙ-СЛАДКАТА ЦЕЛУВКА" ЗА 9-А ПОРЕДНА ГОДИН

публикувана на 03.01.2014 12:43

За девети пореден път  можете да участвате в  един конкурс, неподвластен на времето, битийните трудности и кризата - „Най-сладка целувка”.

 

Организаторите се  надяват събитието да е един малък празник за фотогорафите в Пловдив на самия Свети Валентин. "Надявам се, че ще се справим и тази година, още повече, че вече имаме първите награди, а очакваме още много", сподели Ваня Недева.

 

По традиция на 14 февруари „Главната” в Пловдив се превръща в своеобразна изложба за радост на пловдивчани, и така конкурсът стана традиционно и очакване събитие. И тази година фотоконкурсът ще бъде онлайн - чрез изпращане на снимки на e-mail: celuvka2013@abv.bg Изискването за хартиен носител, поради високите цени и съображения на организаторите отпада. Самите те ще проявят снимките, за да могат да ги покажат на изложбите.


Ето и условията за участие:

Трябва да изпратите собствена снимка, с името на фотографа и неговите координати. Снимката трябва да има заглавие. Всеки участник може да изпрати до 5 снимки.С изпращането на снимката, фотографът дава право  тя да бъде публикувана, както и да участва в изложби и мероприятия, свързани единствено с фотоконкурса „Най-сладка целувка”.Последен ден за получаване на снимки ще е 12 февруари 2014. Изпращайте своите  снимки на email: celuvka2013@abv.bg

 


Седмична програма