logo

plovdivclubs.com

Остава и Свилен Ноев – младши с емоционална премиера на новия ал
Остава и Свилен Ноев – младши с емоционална премиера на новия ал

Остава и Свилен Ноев – младши с емоционална премиера на новия ал

публикувана на 28.12.2015 05:07

Едночасовото закъснение на култовите музиканти за премиерата на новия им албум в книжарница „Сиела” не разколеба дори за миг феновете им, които ги изчакаха до последния момент. 


Акустичният лайв на Остава в Пловдив бе част от премиерата на новия албум на групата - „Океан”, който бе подобаващо представен в Пловдив преди месец в клуб „Библиотеката”. Веригата книжарници е официален разпространител на албума. 

 

Интимната атмосфера и близостта в обкръжението на хиляди книги бързо сближи публиката и музикантите. Остава забиха различни и нови варианти на парчетата от новия албум: Бесен, Океан, Самолет, Формула, Внимание, Един момент, Лека нощ, а музиката им привличаше вниманието дори на случайните посетители в книжарницата, които се спираха и заслушваха усмихнати. 

 

Емоционална и красива беше гледката на един баща и син – Свилен Ноев и Свилен Ноев – младши, който, освен поразителната прилика с баща си, е наследил и неговия певчески талант. Прегърнати двамата изпяха две песни от новия албум, които са любимите на малкия Свилен, и напуснаха импровизираната сцена под силни аплодисменти на цялата книжарница.

 

Остава обещаха вечерта им в Пловдив да продължи по един още по-мощен начин на Xmass Spirit Festival, чийто хедлайнери са именно култовата рок банда заедно с Миленита.

 

Повече за премиерата на новия албум може да видите ТУК.

Музикалните събития в Пловдив  може да видите само в plovdivclubs.com




Седмична програма