logo

plovdivclubs.com

Откриха beachbar в центъра на Пловдив (ВИДЕО)
Откриха beachbar в центъра на Пловдив (ВИДЕО)

Откриха beachbar в центъра на Пловдив (ВИДЕО)

публикувана на 13.06.2015 04:14

 

Бурно, диво и страстно. Такова бе откриването на единствения по рода си клуб с басейн в центъра на Пловдив. Заведението се казва W garden и е в непосредствена близост до самия W club. Бийч барът отбеляза своето грандиозно откриване снощи с уникална атмосфера и стотици извили се опашка, за да станат част от първата му вечер под звездите.  

 

В средата на заведението е разположен голям басейн, перфектен за разхлаждане в горещите летни дни. Гостите в клуба могат да се разположат комфортно сред палми, шезлонги, шатри, огромни възглавници и да хванат в ръка по един свеж коктейл с много лед.

 

Пред клуба се изви дълга опашка от желаещи да посетят новото заведение и да станат част от партито по случай откриването още преди 22;00 часа видя екипа ни, а от заведението бяха подготвили специалната парти програма. На сцената позиционирана върху самия басейн се качиха Венда и Венета – две пракрасни цигуларски, които направиха голямо шоу , заедно с DJ Seven и DJ Karo. Невероятно красиви момичета бяха изпълнили клуба и извиваха изящни тела в ритмите на танца, подпомагани от страхотния избор на музика и мацките от балет Versus.  

 

Ако сте пропуснали откриването, не се притеснявайте, защото партитата продължават тази вечер с DJ Seven и DJ Karo и DIMO BG (Bedroom). 

 

Насладете се на видеото, което направихме с дрон отвисоко вчера вечерта над W garden.  

 

 

 

 

ВСИЧКИ СНИМКИ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК


Седмична програма