logo

plovdivclubs.com

Откриват пицарията на Джоуи от едноименния сериал
Откриват пицарията на Джоуи от едноименния сериал

Откриват пицарията на Джоуи от едноименния сериал

публикувана на 16.12.2014 12:49

 

„Джоуи не дели храна!“. Всички знаем тази реплика, както и кой е казва. Джоуи обича да си похапва всичко и не обича да го споделя с другите. Какво най-често си похапва любимият ни герой? О да! ПИЦА!

 

 

Близо две години след като врати отвори Домът на любимите ни герои- Central Perk сега, ни очаква близка среща с емблематичната фигура на Джоуи – американецет от италиански произход, със своя нестихващ апетит и постоянна нужда от пица. Свеж, колоритен и непринуден, Джоуи винаги е носител на положителни емоции и усмивки. Какво Ви говорим? Всъщност Ви съобщаваме с най-голямо удоволствие, че тази от тази събота(20-ти) ще можете да се почерпите  от любимата на Джоуи пица в Joey's Pizza&Dinner. Тогава е официалното откриването на заведението.

 

 

Ресторантът Joey's Pizza&Dinner се залавя с отговорната задача да поднася хубава храна, в уютна атмосфера, а качеството на продуктите, с които ще работят в него ще бъде безкомпромистно.



Освен автентични пици по италиански рецепти на жив огън, вие ще може да избирате измежду внимателно подбрани специалитети от италианската, средиземноморската и американската кухня..

 

Заведението ще се помещава на адрес бул. Христо Ботев 109. Официалното откриване ще се състои на 20-ти декември от 20 часа.



Седмична програма