logo

plovdivclubs.com

Pacho b и Pepo подготвят ново парти в Драмата
Pacho b и Pepo подготвят ново парти в Драмата

Pacho b и Pepo подготвят ново парти в Драмата

публикувана на 07.02.2012 06:25

 

Пловдивските артисти Pacho b и Pepo, които обраха наградите на Awards.bg за най-добри Dj-и в България, най- добра агенция и най-добър звукозаписен лейбъл за 2011 година, подготвят ново събите за Пловдив и то само след 10 дни.

 

Драматичния театър в Пловдив ще се превърне в нощно представление на 18.02.12 (събота), а зад кулисите ще застанат артисти, които не са дотолкова познати на пловдивската сцена, но със сигурност имат какво да ни покажат. Както знаете www.plovdivclubs.com отрази със снимки последното събите на двамата артисти, което беше навръх Нова година (31.12.11) отново в кулоарите на Драматичен театър Пловдив. 

 

Хедлайнера (главният изпълнител) на партито, Manuel De La Mare e новоизгряла звезда за италианската клубна сцена, но за близките 5 години заема сериозна позиция сред най- търсените и обещаващи изпълнители. Награден от Beatport за най-добър ремикс на 2011 и номиниран за най-добър дийп хаус и техно изпълнител за 2010 година. Manuel De La Mare се нарежда сред първите желания на музикалните гурута Mark Knight, John Acquaviva, Feddle Le Grand, Robbi Rivera, Richie Hawtin, Carl Cox и David Guetta с желание за съвместна работа. Заедно с другия гост Luigi Rocca и Alex Kenji, тримата изпълнители основават собствен лейбъл Hotfinger/303lovers, който жъне голям успех и работят заедно с редица изпълнители, като Red Hot Chili Peppers.

 

Самият Luigi Rocca пък, познат като Marshall овладял отлично тънкостите на техното и tech- hause и е подкрепян от редица уважавани имена в електронната култура като Danny Tenaglia, Tiesto, Dubfire, Ricardo Villalobos, Steve Angello, Funkagenda, Oliver Koletzky, Audiojack и други.

 

Италианското дуо ще бъде подгрявано от основателите на Ellectrica, Pacho b и Pepo заедно с добре познатият на пловдивчани Dj Lion, който пък има съвместен трак с Luigi Rocca наречен: Krakra Hurricane.

 

Начален час на събитието е 22 часа.

 

Цена на билетите е 15 лева на място, както и организаторите предлагат промоционални билети по 10 лева, за които можете да се свържете на номер 0899866024.  

 

Снимки от партито на Ellectrica може да висите в секцията <Снимки> или в официалната ни страница във Fb:

 

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.318610641503276.80573.267465126617828&type=3

 

 


Седмична програма