logo

plovdivclubs.com

Пиано бар Chaplin с официално откриване
Пиано бар Chaplin с официално откриване

Пиано бар Chaplin с официално откриване

публикувана на 14.06.2016 04:39


Този четвъртък ще бъде записан с големи букви в календара на нощния живот на града под тепетата


Всяко ново начало свързваме с нов заряд, нови идеи, нови планове. Облягайки се на дългогодишната история на Face to face, Piano bar Chaplin обещава  разнообразна музикална програма и куп изненади.


Този четвъртъкще бъде официалното откриване на Piano bar Chaplin, освежен и с нови сили той заработва за хората, които искат да се наслаждават на качествена музика на живо.


"С нова енергия, много положителни емоции и страхотна музика, ви очакваме да споделите този вълнуващ момент с на . Две банди, Dj и много прекрасни моменти сме подготвили за всички вас", подканиха собствениците на вече двата пиано бара в града, които спокойно могат да претендират за най-добрите места за забавления в Пловдив. Доказателство за това е Piano bar Gatsby, един от малкото истински пиано барове, да не кажем и единственият, който споконо може да се нарече част от културния живот на града.


Новото място за Live музика ще носи името Chaplin, на великия британски актьор, режисьор, сценарист и композитор Чарли Чаплин. Пожелаваме на Chaplin да остане в историята на Пловдив, така както Чарли Чаплин е останал в историята на музиката и киното.



Piano bar Chaplin
Ул. Златьо Бояджиев 1
0883 799 090




 


Седмична програма