logo

plovdivclubs.com

Пиано на живо с Костадин Бекирски в Note Di Vino
Пиано на живо с Костадин Бекирски в Note Di Vino

Пиано на живо с Костадин Бекирски в Note Di Vino

публикувана на 10.07.2017 01:12


 

Насладете се на лятото в най-красивата лятна градина, Note Di Vino Premium Summer Garden, всяка вечер от вторник до събота вкл., пиано на живо с Костадин Бекирски

 

Едно от най-предпочитаните места от пловдивчани е красивата лятна градина на Note Di Vino. Направена по проект на известен португалски дизайнер, Note Di Vino Premium Summer Garden впечатлява с изискания си средиземноморски стил.

 

JAZZ&WINE градинат е насочена към хората търсещи романтика и към ценителите на хубава музика на живо. Като основен акцент тук е разположеният в центъра на градината бял роял. Зад него всяка вечер сяда талантливият пловдивски пианист Костадин Бекирски, който с неповторимите си изпълнения радва гостите на ресторанта.

 

Джаз, соул, евъргрийн, поп, рок, българска естрада, ще чуете любимите си хитове от миналите години. Тук е и сцената за участия на някои от най-големите звезди на българската поп, рок и джаз музика. Вече гостуваха Силвия Кацарова, Орлин Горанов, Звезди Керемедчиев от група "Ахат", Константин Кацаров от "Ренегат", Крейг Бейли, саксофониста на великия Рей Чарлз. 

 

За вашият изискан празник, или просто една вечеря с приятели, изберете стилната лятна градина на Note Di Vino. Доверете се на доказаното качество на избраният за "Най-добър класически ресторант на България за 2016"

 

ВИЖТЕ снимки от участието на Крейг Бейли ТУК

 

За резервации телефон - 089 910 1087


 

 

 


Седмична програма