logo

plovdivclubs.com

PIF ни носят поля от шарени и топли цветове
PIF ни носят поля от шарени и топли цветове

PIF ни носят поля от шарени и топли цветове

публикувана на 05.11.2013 03:29

"Поля от шарени, топли цветове,
поля от хиляди вдигнати ръце..
."

Така започва "Молещи очи", пилотният сингъл от дългоочаквания четвърти албум на P.I.F. – "P.I.F.4". Такава ще бъде и атмосферата на официалното му представяне в голямата зала на столичния клуб Mixtape 5 от 21.00 ч. на 23 ноември, събота. Tова е денят, в който Димо и компания ще зарадват почитателите с концерт, на който ще изпълнят голяма част от новия си материал.



Рокаджиите са приготвили за феновете, които възнамеряват да уважат събитието, един много специален подарък. Първите 100, дошли на представянето на албума, ще си тръгнат освен с широка усмивка, и с най-доброто от любимата си група – прясно изпечен диск на P.I.F. - "Тhe Best". На отделен щанд в клуба новият албум и тениски с тематичен дизайн също ще очакват бъдещите си собственици. 



"P.I.F.4" е многоцветен и топъл диск, пълен с емоции; проект, който идва точно навреме, за да добави още щрихи в градската среда. Този албум ще празнува безвремието на хубавата българска музика, убедени са запознати с новите пиеси на Димо, Наката, Явор и Юри.



Те ще излязат пред публика да изсвирят своите актуални парчета, които гарантирано ще върнат феновете към зората на алтернативнoтo звучене у нас. Тогава именно влиянието на групи като P.I.F. изпълваше хората с оптимизъм за по-доброто културно бъдеще в страната ни.

Вход за концерта в Mixtape 5: 10 лв.



"P.I.F.4" съдържа 18 парчета - някои от тях ("Messiah", "Обещавам", "Оставам тук", "Не спя", "Молещи очи") са вече добре познати. Благодарение на цялостната работа на групата, изживяла и изпипала всеки детайл по тях, албумът звучи като една цяла, хармонична музикална единица, като всяко парче е естествен преход към следващото. До слушателя се промъква и едно малко по-тежко звучене, което обаче в никакъв случай не е в повече. Лириките са класически за стила на P.I.F. – дълбоки, поетични и приказни. 



Междувременно, тези, които искат да се сдобият с колекционерското издание на албума, могат да го поръчат до 23 ноември. За подробности - www.pifbg.com

 

Дискът се реализира с подкрепата на екипа на Mixtape 5, Creatie Visual Solutions, БГ РадиоMazdаJack Daniels и Godin.

 

 

 

инфо:MySound.bg


Седмична програма