logo

plovdivclubs.com

ПЛОВДИВ ПЕЕ ЗА НИКИ В ЕДИН КОНЦЕРТ БЕЗ КОМПРОМИСИ
ПЛОВДИВ ПЕЕ ЗА НИКИ В ЕДИН КОНЦЕРТ БЕЗ КОМПРОМИСИ

ПЛОВДИВ ПЕЕ ЗА НИКИ В ЕДИН КОНЦЕРТ БЕЗ КОМПРОМИСИ

публикувана на 26.10.2018 05:01

Концертът за Ники събира приятелите навръх рождения ден на музиканта днес в Капана


Нова песен, ново видео и благотворителна кауза са акцентите на тази специлана вечер под тепетата


Ники, да този Ники, който всички познаваме, днес ще представи най-новата си песен "2и2" в промоция с видео клип. Точно в 20:00 часа в култовото място за група Ni.co, там откъдето бандата направи първите си стъпки голямата сцена - клуб Мармалад, ще събере на едно място музиканти, приятели и десетки фенове в един различен концерт. 

 

Една от най-стойностните пловдивски банди и изобщо на българската сцена - Ni.co днес ще се качат на сцената в клуб Мармалад за най-значителния си концерт от създаването си. Бандата ще бъде без основния си двигател - създателят, китаристът и вокалист Николай Николов - НИКО. Фронтменът ни напусна доста рано след автомобилна катастрофа това лято, но остави след себе си сериозна диря, която набра огромно количество последователи, а неговия глас ще продължава да се чува все по-силно в родния БГ ефир. 

 

Да, бандата му дължи това участие!


Да, Кирчо, Влади и Литъра трябва да засвирят последните акорди и да знаят, че той е с тях на сцената. Колкото и тежко да им е днес, това е мисията, пред която Ники не би се спрял и довършил  професионалния си път до край - БЕЗ КОМПРОМИСИ. Защото той беше такъв, изпипваше нещата до край!

 

Никой обаче няма да ги съди днес, ако нещата им не се получат, както Ники би искал. Вярната им публика ще е там, за да ги подкрепи и да пее заедно с тях. А той, ще ги окури отгоре с онази приятелска прегръдка и усмивка. Ще ги окури, за да се държат като мъже, защото професионалният им път го изисква. А и сме сигурни, че би искал китарата с червения език да продължи да звучи така силно и да кара всички онези стотиците пред тях да си държат ръцете високо вдигнати. 

 

Това няма да е просто поредният концерт, а всичко онова, което обединява стойностните неща и излиза извън границите на времето. Концерт, който има какво да каже на всички нас, защото ние знаем, че той ще остане ТУК до нас, без да търсим никой друг, без звук, тук... 

 

Днес, Мармалад ще бъде тесен за всички, които обичат рока на Ники. Всички, които не заспиват без "Оставам тук", "Грам срам", "Някой", "Само на думи", "Реалност ли си"... Затова и клубът ще се пръска от музиканти, които ще се редуват на сцената и ще протягат ръка нагоре. 

 

Събитието ще има благотворителен характер за 6-годишната Виви от София. Специалните тениски и албума "Грам срам" ще събират средства за малкото ангелче, а входа на събитието ще бъде символичен. 




Седмична програма