logo

plovdivclubs.com

Подготовката за третия по ред фестивал Wake ЪП кипи с пълна пара
Подготовката за третия по ред фестивал Wake ЪП кипи с пълна пара

Подготовката за третия по ред фестивал Wake ЪП кипи с пълна пара

публикувана на 18.06.2013 09:37

Подготовката за третия по ред фестивал Wake ЪП кипи с пълна пара. От 14.06 (петък) на поляните над град Куклен се извършват всякакъв вид майсторски дейности. Над 20 момчета и момичета, доброволци, подготвят трите сцени, шатрите, баровете и всичко необходимо, за да могат посетителите да се чувстват максимално удобно през трите дни.


Тази година организаторите ни предлагат разнообразие от 150 изпълнители в 20 различни стила музика, които ще радват своята публика на три отделни сцени.


12 различни уъркшопа ще предлагат забавление и разбира се научаване на нови неща. Подготвени са също редица лекции свързани с природосъобразния начин на живот. Организаторите са осигурили забавления и за най-малките с детски цирк. Разбира се прехраната и студените напитки са налични.



За тези, които са решили да прекарат трите дни на фестивала сред природата и уюта на своите палатки – не се притеснявайте, от дъждовната изминала седмица няма и следа, времето е прекрасно и слънчево и чака да отидете и да се насладите на природата и интересната програма.

 

От петък до неделя фирма „Елма“ такси ще осигуряват транспорта до фестивалната зона от и до всяка точка на града за сумата от 12 лева, а за тези от вас които са традиционалисти – от автогара „Родопи“ на всеки 30 минути ще отпътува автобус, който ще спира на 2,5 километра от фестивалната зона.

 

Билети за Празника на Слънцето можете да закупите в мрежата на web.ticketstream.cz и магазин „На тъмно“ в Пловдив. Като ви препоръчваме да си купите билети предварително, за да сте сигурни, че ще успеете да бъдете там, защото желаещите да посетят този прекрасен фестивал ще са със сигурност над 2000.

 

Партньор на събитието са пицарии ВЕРДИ, където може да намерите информация за фестивала.

 

 

 



Седмична програма