logo

plovdivclubs.com

Подготвят голямо великденско парти в Капана
Подготвят голямо великденско парти в Капана

Подготвят голямо великденско парти в Капана

публикувана на 21.04.2016 08:22

Пловдивското artnewscafé кани всички завърнали се в града за празниците приятели от близо и далеч на своето вече традиционно парти "All together now" 


От две години насам най-големите семейни празници в Пловдив не са това, което бяха. Преди artnewscafé да стартира поредицата партита ALL TOGETHER NOW, великденската и коледната нощ завършваха в тежък сън след семейната вечера. А именно по това време от годината Пловдив се изпълва с живот - с приятели и познати, които се завръщат в града специално, за да спазят  традицията. Тогава, artnewscafé реши да даде алтернатива на празничните нощи, като ги направи повод за срещи и събиране на всички отново заедно.

 

Тази година партито ще събере на обещаващо великденско парти в нова, по-централна локация – клуб VOID (бивша дискотека INFI) в квартал „Капана“.

 

Следвайки мотото „Всички заедно сега“ и в духа на празника, организатроите са бърнали поглед към artnewscafé семейството – хората, които през годините са били зад бара на кафето и са изградили неговия образ. Самуил, Мартин, Елена и Виктор – част от звездния екип на artnewscafé - ще се погрижат за музикалната програма и доброто настроение.


 
Входът на партито (както винаги) е напълно свободен.


 
Медийни партньори: Boyscout, Kapana.bg. Под Тепето, Фонотека Електрика, MediaCafe, Plovediv, Edno.bg, Aha!Car, Mолескин


 

САЮЛКЕ /МЕЛФОРМАТОР/ е вече познат DJ от партита, организирани от или с участието на "МЕЛФОРМАТОР".  Той започва като барман и DJ в artnewscafe, в последствие има изяви в "ТАМ" /Велико Търново/, "Жул Верн" /София/, както и на партита като The Spirit of Warhol, Melformator at Factory и MYBEATLIVE vol.5. Участва активно и в парти програмите на Нощ/Пловдив 2013 и 2014, One Design Week, One Dance Week, One Architecture Week. Преди малко повече от година заедно с waysie, ATNS и nemko-fi стартират проекта „МЕЛФОРМАТОР“ и вече успешно се занимават с организация на музикални събития. Разчита на широкоспектърна плейлиста от качествена музика, главно елетронна, но без значение от жанра. Харесва добре композирания микс с градация в настроението.

 

MARTIN /artnewscafe/ има изяви предимно в Пловдив, в клубове като "Bar Gramophone", "Fargo", "Мария Луиза", "Петното на Роршах", в бившия клуб "Lebowski", както и по повод 1 година Xraydio в "Конюшните на Царя". В София е подгрявал DJ Jesse в "KANAAL" на WarmUp Party Нощ/Пловдив 2013, последните му пускания са в клуб Жул Верн. Музиката, която подбира, винаги е танцувална и дава предпоставки за повишено парти настроение. Голяма част от селекция му звучи в онлайн радиото "LMEY", както и в artnewscafe. 

 

ЕLEN е бивш барман на artnewscafe, поела по своя творчески път. Има изключителен афинитет към музиката и отскоро се изявява като DJ. Много позитивни са отзивите от ALL TOGETHER NOW, както и от парито Make PLOVEDIV not WAR в Петното на Роршах, на които тя е пускала. ЕЛЕН е подбирала музика и за партита като Melformator at the Pool и Plovdiv Underground.

 

VICTOR е фестивален директор на "Нощ/Пловдив" от 2013 г. насам, основател на радио предаването "МОЛЕСКИН" по Радио Пловдив и организатор на ежегодното SCANDINAVIAN ELECTROPOP PARTY в artnewscafe. Музиката, която подбира, е свързана със съвременната скандинавска музикална сцена. Изявите му като DJ са свързани с партита в галерия U-PARK, "Петното на Роршах", както и партито по случай 3 години Xraydio в бар Gramophone. 

 

 

ALL TOGETHER NOW VOL. 4 / EASTER PARTY

  • Дата: 30 април, 22 ч.
  • Място: VOID, кв. „Капана“, ул. „Братя Пулиеви“ 4
  • Вход: Свободен
 

Седмична програма