logo

plovdivclubs.com

Подготвят силно афтърпарти за 14-тия рожден ден на Plazma
Подготвят силно афтърпарти за 14-тия рожден ден на Plazma

Подготвят силно афтърпарти за 14-тия рожден ден на Plazma

публикувана на 17.11.2016 01:42

 

Club Plazma ще отбележи официално своя 14-ти рожден ден на 19-ти ноември 

 

За своя празник от култовия клуб под тепетата са поканили един от най-добрите tech house изпълнители - LUIGI ROCCA. Той ще представи най-актуалното от електронната денс сцена, както и последната си авторска продукция. Освен него зад пулта ще застанe и резидента на Plazma VERSUS, който по-късно ще се включи и в традиционното афтърпати в G club.

 

Повече от 14 години Luigi Rocca гастролира в целия свят и радва многобройните си фенове със своят индивидуален стил, комбиниращ дийп и тек звучене, страхотни вокали и лека мистика. Работи с имена като Mark Knight, Manuel De La Mare и Alex Kenji и издава музиката си за най-големите музикални лейбъли като Toolroom Records (Mark Knight Label), Armada (Armin Van Buuren Label), Tiger Records, 303Lovers и други.

 

Официалното афтър парти на рождения ден ще бъде в G-CLUB. Началният час е 7 сутринта, а  Line Up-ът включва DIMITAR DIMITROV, VERSUS  и MARTO GAVRAILI.

 

Кой е MARTO GAVRAILI?


Харизматичен, амбициозен, талантлив – тези три думи могат да ви подскажат само частица от качествата на пловдивчанина Marto Gavrailli. Той е диджей и продуцент, зъботехник, шампион по бойни изкуства и неподправен оптимист. Бъдете готови за изненади, когато го видите зад пулта – има опасност да ви отнесе с шеметен саунд и изтънчен хаус микс.


Кариерата му на диджей започва през 2008 с незаменимите напътствия на Dimo BG и с подкрепата на E-Booking, които му дават възможността за многобройни изяви и го включват в диджей ростера на агенцията. Едва на 14 годишна възраст печеля нацоналния шампионат vibration през 2009.

 

През 2012 година е номиниран за годишните награди Awards.BG в категорията Best New DJ.  2016 година е изключително успешна за него,след като през Април бе поканен да представи музиката си на празника на Краля в Холандия и в бар Роял /Fulda,Germany/. Заставал е зад пулта на голяма част от българските клубове и препарти заведения като Chervilo, Planet Club, Makalali, редом с най-известните български артисти, а в клуб Plazma /Пловдив/ има удоволствието да дели сцена с нашумелия продуцент от съседно Косово - Sabb.


Marto Gavraili е продуцент и водещ на две самостоятелни радиопредавания, първото от които стартира през 2009 под името Panic Disco Session по Vibes Radio, което е обявено за Official ONLINE Pre-Party на култовото клубно събитие Pacho, Pepo & Friends. От 2015 година вече не само българската, а и европейската публика може да чуе музикалната концепция на Marto Gavraili с появата на месечното му радиошоу по House Port FM London – MUSIC INFUSION, където warm-up му е Niko Galos.

 

Кой е Versus?


Точно 20 са годините, откакто може да срещнете Versus зад DJ пултовете на различни дестинации и събития в страната и зад граница. Едва на 14, все още неосъзнатият за нещата от живота младеж осъзнава това, което в последствие ще се окаже най-важното - страстта си към музиката. Нищо не е случайно, а е резултат най-вече от обстановката, в която расте - баща музикант и аудио инженер с компания за производство на професионална аудио апаратура. Искрата е запалена необратимо и следва дългогодишна кариера, чийто неосъзнат старт е даден в тийнейджърските му години, за да стигне в днешни дни до топ местата за електронна музика в България, съответни фестивали, ивенти, доста от които собственоръчно измислени и реализирани, а името DJ Versus става популярно сред феновете на електронната ъндърграунд музика и артистът, който стои зад него се нарежда в стройната редица от топ играчите в бранша.

 

През този дълъг период от време следват ежеседмични участия, някои от които прерастват в резидентури в различни клубни точки из страната, както и дългогодишна в Алфа радио, спрягано за безспорен лидер в югоизточна Европа като такова с клубен формат. Покрай всичко това Versus има уникалната възможност и шанс да дели една сцена със значителен брой интернационални топ диджей икони. Участията му зад граница започват да се случват още през ранните 2000. Испания, Великобритания, Гърция, Сърбия, Македония и др. - електронната музика не познава граници.

 

Днес Versus е резидент диджей на култовата пловдивска дестинация Plazma - 14 годишна институция, последните 7, от които преминават под неговото деригентство. Паралелно с бурния нощен живот на диджея, Versus прекарва и доста часове в студиото си, работейки над собствена продукция с емблематичен, характерен за него саунд - хипнотичен бленд от техно, тек хаус, прогресив хаус. Освен пословичен фанатизъм на тема музика, още една болест бушува в тази DJ глава - абсолютна страст и съответни познания и умения на тема "аудио техника" - това пък води до наследяване и доразвиване на бащиния бизнес, за да стане той днес един от водещите в audio & light рентал бранша.

 

*Вход за G-club: на място
*ВИП картите на G-Club няма да важат след 6:00 часа сутринта. 

 


Седмична програма