logo

plovdivclubs.com

PolineROOOK fest - Няма връщане назад
PolineROOOK fest - Няма връщане назад

PolineROOOK fest - Няма връщане назад

публикувана на 28.04.2014 12:51

 

"PolineROOOK fest - Няма връщане назад!" - Така с песента на БТР може най-кратко да обобщим завършилия в Пловдив пролетен PolineROOOK fest 2014. Безспорно Наско и компания бяха цветето от Луната в последната вечер на феста. Култови изпълнения на знакови песни на бандата, бисове и много любов от публиката белязаха финала на тридневния фест.
 
 
"За нас бе чест да закрием PolineROOOK fest - едно събитие с толкова много български банди. Нещо, което не сме свикнали да виждаме толкова често на българска сцена", каза Наско. "Свидетели сме на много изпълнения на артисти - на симбеци, плейбеци, но съвсем друго е "да пипнеш" жив китарист", с усмивка добави фронтменът на БТР. Rock-end-Roll-ът не само няма да умре, а се е превърнал в истинска класика", заключи Наско.
 
 

"Радвам се, че за тези четири издания на феста постигнахме предвидимост и вече мислим за есенното издание", каза организаторът на PolineROOOK fest Владислав Ботев. Той обеща още по-висока класа на изпълнителите, които гостуват на пловдивска сцена. "Сигурното е, че през септември под тепетата ще видим легендата на IRON MAIDEN - Blaze Bayley, белязал историята на бандата от 1994 до 1999 година".


 

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК

 


Седмична програма