logo

plovdivclubs.com

Последни идеи за довечера!
Последни идеи за довечера!

Последни идеи за довечера!

публикувана на 14.02.2014 02:35


Свети Валентин  готови ли сте? Не?! Отправяме ви няколко идеи за тази вечер.

 

Planet club ти подарява за Празника на любовта една нощ в най-романтичния град- Париж! Заведението ще бъде украсено за повода, музиката ще бъде, разбира се, специално подбрана като за 14-ти, а всички гости ще бъдат приятно изненада ни. Зад пулта ще застане DJ MOMO DOBREV и ще ви пренесе със своята музика в истинска приказка в Царството на любовта! Planet  отправятсвоята покана към вас: "Пренесохме частица от града на любовта, в сърцето на Планет Клуб.Погледнете любовта през нашите очи и се потопете в неповторимата парижка атмосфера.Най-щастливата двойка ще има възможността да спечели уикенд до Париж и да сътвори незабравими спомени."


 

Един от най-добрите избори за вечерта в Деня на влюбените е Брилянтин. Там специален гост ще бъде певицата Веси Попова, която ще се качи на сцената на любовта в звездния бар за първи път. Чаровната изпълнителка ще ни накара да танцуваме, защото имаме цели три повода за парти - любовта, виното и нейната усмивка...

 

 

Независимо кой празник ще празнувате, заведението което ви препоръчваме да изберете е едно- Club Maskarad. Специални гости ще бъдат нашумялата напоследък група SummersBees@IzzoDeeJay, които са подготвили много изненади за гостите в заведението. роектът ‘‘ IzzO DEEJAY & SummersBees ‘‘ се състои от трима човека : IzzO DEEJAY (Христо Георгиев) & SummersBees ( Стилена Пандова – live пиано и Венета Цонева - live вокал). Съвместната им работа включва HOUSE ремикси на известни и актуални DANCE и RETRO хитове! Веднъж се целуваме романтично, друг път пием от радост и мъка – важното е да се забавляваме вечерта на 14ти февруари.

 

Club Daizy пък твърдят, че "Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!".Но  какво точно имат впредвид? Ще разберете само, ако присъствате на един различен Свети Валентин и един ралзичен Трифон Зарезан-този е клубната перла на Тракия. Момичетата от Ballet Vertu са Ви приготвили доста изненади, а DJ JD е подбрал само най-добрите тракове, а които ще ви забавлява на макс. Бар Daizy ви очаква, Вие избирате кой празник ще празнувате – Св Валентин или Трифон Зарезан!


Всички влюбени, а и не чак толкова влюбени....ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ!


И още идеи:




 


Седмична програма