logo

plovdivclubs.com

Провал на 359hiphop Festival в първия ден в Пловдив
Провал на 359hiphop Festival в първия ден в Пловдив

Провал на 359hiphop Festival в първия ден в Пловдив

публикувана на 21.06.2013 10:47


Първият ден от 359hiphop festival бе пълен провал, информира се PlovdivCLUBS. На сцената въобще не се качи чаканата звезда Rick Ross. Феновете на черната музика в Пловдив останаха излъгани и почти до края очакваха да видят американеца William Leonard Roberts. Над 300 човека заплатиха по 75 лева билет за трудневния фестивал, но останаха крайно разочаровани от организаторите. Днес те буквално заляха още от сутринта фен-страницата на фестивала.


Един от артистите, Мишо Шамара сподели своето дълбоко разочарование от организирания фестивал. Той приканва "излъганите" фенове на черната музика да не обвиняват Rock Ross, а да търсят сметка именно на организаторите на събитието.

 

Big Sha споделя. че "Гнусно е, че лъгаха хората, лъгаха ги до 02:10 през нощта." Хората не скриха въмущението си и освиркваха организаторите, които разкриха пред гостите си в самия край на нощта за голямата издънка.

 

"Имаше журналисти, които го чакаха на летището, но никой не обели дума, че той въобще не е слезнал от самолета. Аз лично знаех, че няма как да дойде още преди месец, когато отказах да съм част от тоя фарс." Той допълва: "Бях убеден, че ще е провал, но пък чак такъв провал, не съм очаквал да е."

 

На сцената вчера бе обявено,че освен Rick Ross ще се качат "лошите" момчета на рапа, Big Sha, Сарафа, Конса, Tufo, Dee, SLIM, Alex P, Litter Jack, Кристо, Dim4ou, F.O., DJ Fail 2, DJ Swed Lu, DJ Big Bo, Red One и The Center. Хост на вечерта бе Don Eddy.  


Втората вечер (днес) фестивалът продължава с българска хип-хоп сцена с хедлайдер 100 Кила. Третата и последна вечер е за лошите момичета на хип хопа, като тя ще бъде оглавена от кралицата CIARA. Но дали Ciara ще присъства? Можем само да гaдаем?



Седмична програма