logo

plovdivclubs.com

Първа фотографска среща за 2016-та с фотографа на plovdivclubs
Първа фотографска среща за 2016-та с фотографа на plovdivclubs

Първа фотографска среща за 2016-та с фотографа на plovdivclubs

публикувана на 12.01.2016 11:08

Във вторник (12-ти януари) ще се състои първата самостоятелна изложба на младия фотограф Мирослав Чобанов


Plovdivclubs започва годината с една позитивно събитие, както завърши и предходната. Радваме се да ви съобщим, че клуб Библиотеката възобновява своите "Фото вторници“ с изложба на фотографа ни Мирослав Чобанов

 

Първото издание на фотографските срещи ще бъде с представянето на снимки на Миро. Талантливият ни фотограф е родом от Хасково и е само на 23 години. С фотография се занимава само от две години, но въпреки това едни от най-красивите снимки на Пловдив, правени в последните години, са именно на него. В момента той е студент 4-ти курс в Техническия университет, а мечтата му е да има свое собствено студио в Пловдив, което съвсем скоро ще бъде факт. 

 

Мирослав стартира кариерата си в сайта за нощен живот plovdivclubs, а по-късно и до ден днешен работи и в mediacafe. Само за няколко месеца, Миро натрупва стаж в заснемането на различни събития, като зад гърба си има вече десетки доволни клиенти.

 

На изложбата в Библиотеката ще могат да бъдат видяни пейзажни снимки, портретна фотография и снимки на Пловдив. Младежът също ще присъства на откриването на изложбата и с радост ще обмени опит с всеки желаещ.

 

СНИМКИ на Миро може да видите ТУК


Седмична програма