logo

plovdivclubs.com

Първата вечер от откриването на Plazma Garden(снимки и видео)
Първата вечер от откриването на Plazma Garden(снимки и видео)

Първата вечер от откриването на Plazma Garden(снимки и видео)

публикувана на 29.05.2015 02:40

 

Снощи с пищно парти отвори своите врати, за ценителите на прохладните летни нощи,с питие в ръка и приятна обстановка Plazma Garden. Купонът за откриването отново ще е тридневен, като продължава днес и утре.

 

Снощи градината бе пълна с млади и красиви лица извиващи се под ритмите на танца и звуците на музиката на C-fusion. Препълнен до дупка с хора обичащи да се забавляват –така най-добре можем да опишем първата нощ от откриването на сезона. Огнените мацки от балета кършиха тела на фона на страхотен саунд и музика задоволяваща сетивата и настроенията на гостите. Сред забавляващите се забелязахме доста познати лица от нощния живот в Пловдив, поклащайки се вритъм.

 

През това време, като перфектни домакини, екипът на това нощно заведение, се грижеше това парти да бъде запомнено.

 

Plazma garden  е добре познато място в центъра на Пловдив, което за пореден сезон ще събере всички свежи хора, търсещи  готино парти. Plazma garden e доста добра алтернатива за лежерно питие или среднощно парти в горещия сезон. Всеки уикенд там ще гостуват някои от най-известните родни dj-и, които можеш да слушаш, а всяка сряда отново заведението ще е домакин на най-доброто Hip-hop парти.

 

Още снимки и видео вижте ТУК.

 


Седмична програма