logo

plovdivclubs.com

Рап сцената на Пловдив се обедини снощи в една кауза- НИКИ
Рап сцената на Пловдив се обедини снощи в една кауза- НИКИ

Рап сцената на Пловдив се обедини снощи в една кауза- НИКИ

публикувана на 15.01.2016 12:37

Точно 1936 лева събраха приятелите на Ники вчера вечерта в G club в първото благотворително парти за неговата живото спасяваща кампания "Кауза Ники"


Само за седмица по сметката му са постъпили 45 хил лева. Нужни са още много!


"Добър вечер на всички. Благодаря ви много за всичко, което правите  за мен. Приемам всичко това, което се случвва, като изпитание. Искам да ви кажа, че много ви обичам", сподели Ники по телефона от отделението по Хематологията в УМБАЛ "Св. Георги" пред всичките си приятели и пловдивчани вчера в G club.

 

Малко след 24:00 часа неговият приятел Dj Marto Gavraili го набра по телефона, за да усети атмосферата и подкрепата в неговата специална вечер. Повечето от приятелите му и бащата Тодор не скриха чувствата си и се разплакаха, а малко след това го аплодираха бурно. 

"Не го познавам това момче, но има пълната подкрепа на Пловдив и всички музиканти. Нека да вярва и всичко ще се оправи", обърна се известният рапър Podnulevia към бащата на Никола - Тодор Попов. 

 

От сцената той сподели още, че в тази борба всички трябва да са обединени. "Днес няма Ботев, Локомотив, Марица и т.н., всички сме заедно с една обща кауза", обърна се още изпълнителят на Maina Bass. 

 

Вечерта бе открита от Зорница Танева, която представи всички музиканти - Liter Jack, Podnulevia, Емо, Георги Зайков и Били Хлапето, както и  Dj Marto Gavraili, Dj Big D и Dj Е.М.О. Всеки един от тях остави свое послание тази вечер към болното от левкемия момче и му пожела бързо оздравяване.

 

През цялата вечер, която продължи от 22:00 до над 03:00 часа не спираха да идват хора и да оставят пари в касите в клуба. Някои от тях не се застояваха в заведението, а само оставяха по нещо от себе си.

 

Подкрепа към Ники направиха вчера баскетболните треньори Асен Николов /Академик/ и Тити Папазов /Левски.,както и футболистите на Ботев Пловдив, а феновете на "жълто-черните" организират търг с артикули в неделя 17.01. 

 

Вижте и чуйте какво споделиха Емо, Liter Jack, Podnulevia и Били Хлапето минути преди началото на партито пред камерата на mediacafe и plovdivclubs:



ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ВЕЧЕРТА ТУК





Седмична програма