logo

plovdivclubs.com

Рап Vs Рок на пловдивския ринг - велико!
Рап Vs Рок на пловдивския ринг - велико!

Рап Vs Рок на пловдивския ринг - велико!

публикувана на 16.11.2014 11:43

 

Супер емоционална вечер изпълнена с много нестандартна колаборация между най-обичания пловдивски рапър Liter Jack и прохождащата банда Ni.Co продуцирана от Мастило се състоя вчера в клуб Мармалад. Симбиозата никак не с случайна, защото от известно време те работят в издаването на дебютно парче, а вчера бе и официалното представяне на съвместното им видео към "Някой", което подготвят от близо 3 месеца.

  


Да се слеят рокът и рапът никак не е лесно, но за тези, които знаят как да правят хубава музика това някак си не е проблем.

 


Насьо или по-извесетн като Liter Jack, за пореден път взриви всичко около себе си, както самият той даже не очакваше. "Тази вечер даже и не съм пил много, за да не се изложа и излизам на сцената само с бутилка минерална вода", опита да се изтъкне колоритният певец малко след големия двубой между Владимир Кличко и Кубрат Пулев. Той бе доста тъжен от загубата на Кобрата, която изгледа в компанията на куп пловдивски звезди малко преди участието си. Веднага след мача той сподели пред plovdivclubs, че му трябва известно време за адаптиране от загубата на българина преди да се качи на сцената и да хване микрофона.

 

Първото промо на най-новото видео към песента "Някой"  обра овациите на клуба и логично страстите от ринга преминаха в съвсем различна посока. Татуираният рапър зае колоритното си място на сцената до Ni.co и така си паснаха все едно са свирили от 20 години по клубовете. Реалността е съвсем различна - репитирали са само 2 дни за "бойното си кръщене" в родния си Пловдив, каза вoкалистът  Николай Николов.

 

След 3-4 много силми парчета на Liter jack, съпроводени от уникалното звъчене на Ni.co na, на Литъра толкова му хареса, че съвсем забрави за уискито си и хич му се слизаше от сцената. Е, как да ти се слиза, когото буквално на метър пред теб се разцепват от танци Виктория Терзийска - Вики и красивата Албена Танева, а усмивката на Десо от "Мастило" не слезна от лицето му цяла вечер, като виждаше как неговите открития от Ni.co се изкачват все по-нагоре в прогесионалната стълба. Велико! 

 

Литъра, Албена и Ni.co останаха още час след предвидения лайв и завършиха в прегръдките на красивите дами от публиката, след което направиха и много голям поклон пред неспирния бис.

 

Така трябва да изглежда пловдивската сцне - истинска, романтична и непринудена. И най-вече - експериментираща и професионална. Това не са само думи, това са фактите. 


И всичко това продължи малко след 03:00 часа на неделната сутрин.


Специален гост на събитието бе и Емо Христов от друга плводивска рап банда - Central Side, който аплодираше всяка изява на новата колаборация заедно с красивата си приятелка. Очаквайте най-доброто от Емо и новото му промо тази седмица.


СНИМКИ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

 

 


Седмична програма