logo

plovdivclubs.com

Redman се качва на сцената преди Jamiroquai
Redman се качва на сцената преди Jamiroquai

Redman се качва на сцената преди Jamiroquai

публикувана на 25.06.2013 03:39

Броени дни делят родните меломани от срещите им с Jamiroquai и Jessie JИнтересна подробност е, че Redman ще бъде и сред една от подгряващите звезди на концерта на ексцентричните фънк британци. Феновете в залата на 28 юни ще чуят за първи път съвместната песен на рапъра „Paari"с родната арендби надежда Бобо и BobyLeon от Symphonix. 

Събитието ще е първо по рода си, в което световноизвестна звезда пристига в България за премиерата на своя песен с български изпълнител.  Symphonics'Concerts ще стане сцена на още една премиера, в която отново главно действащо лице е Бобо. По време на сета на Freestyle до българския изпълнител ще застане македонската сензация Toni Zen.  Съвместно с Бобо те ще представят за първи път пред публика съвсем новото парче „Светът е твой". 

Не е пропуснато и официално афтър парти след шоуто на Jamiroquai. Сред диджеите, които ще застанат зад пулта в клуб Blender, са резидентите Andreaz, Dr. Feelgroove r DJ Ilko (част от Tri O Five) и DJ Desy от Future Shock . 

Изненадата на вечерта е специалният гост диджей, а именно хип-хоп величието Redman. Рапърът отдавна не крие своя афинитет към музиката на Джей Кей и компания и пристига в страната ни като фен и официален диджей на партито по случай концерта на британците. 

От своя страна фронтменът на Jamiroquai не скри радостта си от предстоящата поява на Redman на родна територия и потвърди присъствие в столичното заведение веднага, щом слезе от сцената на „Арена Армеец". Присъствие на партито ще отчете и британската изпълнителка Jessie J, която ще направи концертния си дебют на родна територия на 29 юни. Входът за афтър партито е 15 лв.


ИНФО:Stand.bg



Седмична програма