logo

plovdivclubs.com

Rock IT ще приюти развълнуваните фенове на Bon Jovi след концерт
Rock IT ще приюти развълнуваните фенове на Bon Jovi след концерт

Rock IT ще приюти развълнуваните фенове на Bon Jovi след концерт

публикувана на 10.05.2013 11:21
 
Rock IT ще приюти развълнуваните фенове на Bon Jovi след концерта

Наближава дългоочакваната дата 14-ти май, когато на сцената на национален стадион „Васил Левски” ще се качи една от най-обичаните банди в цял свят и идоли на няколко поколения – Bon Jovi.
 
 
 
Тъй като адреналинът по време на и дълго след концерта ще е на върха, феновете решиха да продължат купона до зори и да си направят афтърпари в Rock IT. Всички, които искат да продължат да слушат хитовете на Bon Jovi и след финала на лайфа, както да полеят сбъднатата мечта, са поканени. Рок барът оказа значителен съпорт с подгряващи партита на концерта на Bon Jovi. Съвместно с организаторите Balkan Entertainment и фен клуба Bon Jovi – Bulgarian Fans, в продължение на три месеца, там се проведоха три караоке тура, за да бъде избран най-добрия изпълнител на хит на бандата, който да грабне билет за концерта. Барът бе и в основата на фейсбук съревнование за фен с най-много сувенири, предмети и символи, свързани с бандата, а отделно там бе наградена влюбената двойка с най-вълнуваща романтична история, имаща общо с музиката на Bon Jovi.
 
 
 На афтърпартито на 14-ти в столичния рок бар ще бъдат поканени българските звезди, които журираха, купонясваха с феновете и пяха на подгряващите партита. А именно – Зезди от „Ахат”, Наско от Б.Т.Р., Дичо, Тома Здравков и Албена Михова, Шеки, актьорите Гъмов и Ивайло Христов. Ще бъдат поканени и българските музиканти- кандидати за подгряваща банда. Концертът на Bon Jovi е сред гиговете у нас с най-много съпътстващи и подгряващи инициативи, а фен клубът е сред най-активните фенски организации на родна територия.
 
 
ТЕКСТ: ОФИЦИАЛЕН ФЕН КЛУБ НА БОН ДЖОУВИ БЪЛГАРИЯ
 
 
 

Седмична програма