logo

plovdivclubs.com

С двудневен маратон врати ще отвори High Club
С двудневен маратон врати ще отвори High Club

С двудневен маратон врати ще отвори High Club

публикувана на 31.07.2014 11:18

 

Лятото в Пловдив става все по-горещо. Този уикенд ще бъде кулминацията на жарките емоции обладали града. Под тепетата, в центъра на града, врати отваря HIGH CLUB- новият претендент за най-любимо място на пловдивчани.

 

Събитието ще бъде отбелязано в два поредни дни - петък и събота. Трусове по 6-та степен ще разлюлеят града, а според сеизмолозите те ще продължават в същия ритъм и за напред. От заведението канят всеки, който е излезнал с приятели и търси приятно местенце,  да заповяда и да се наслади на музикалната обстановка с чаша питие в ръка.

 


Новата парти точка ще работи денонощно, а всеки ден след полунощ ви очакват DJ партита с вход свободен. Разположено е на открито, с отворена и просторна градина, подходяща за разхлада в горещините.


High Club скоро ще може да се бори за името, най-посещаван нощен клуб под тепетата. Екипът планува да предлага на своите гости добро обслужване, мега модерна и секси атмосфера, шоу от последно поколение и танцьорки, чийто тела допълнително нагорещяват обстановката.

 

За plovdivclubs е истинско удоволствие да Ви представи High Club. А във събота ще ви направим свидетели на случващото се в нощния и парти живот на Пловдив и по-точно на втората нощ от откриването на заведението.


High Club се намира на бул. Христо Ботев 82 - Сточна гара.Телефон за резервации: 089 977 7607

 


Седмична програма