logo

plovdivclubs.com

Сашо Дойнов се възхищава на бройките на Ни Ло, става колекционер
Сашо Дойнов се възхищава на бройките на Ни Ло, става колекционер

Сашо Дойнов се възхищава на бройките на Ни Ло, става колекционер

публикувана на 07.02.2014 12:05

Актьорът и неуморен критик на родния хайлайф Александър Дойнов за първи път не успя да намери кусур на някого и почти се възхити на плеймейтката Николета Лозанова. Това се случи по време на гостуването си в кулинарната рубрика Plovdifood, което се излъчва в ефира на DCTV и е част от шоуто Plovdiwood с водещ Стелиан Димитров.

 

"Николета Лозанова нали е тази, която с футболистите ходи? Ту с вратар, ту със защитник... Очаквам да гепне и център халфа всеки момент и да знае, че целия отбор ги е прекълцала", прогнозира Дойнов съдбата на най-скандалната ни хубавица. Веднага след това изригна неочаквано в нейна подкрепа, противно на първоначалната си реакция: " Е що, бе, това е също вид колекционерство! Дет се вика аз да можех да колекционирам един цял балет кво ми е! Не е лошо, ама не мога - остарях!"

 

Сашо Дойнов призна, че най-обича да обсъжда политиците, когато направят гаф, а според него това било постоянно, така че можел да се прехранва само като коментатор по телевизиите и да се пенсионира без проблем. " Има хора, които се издържат от гафове - например Юлиян Вучков. Ако изведнъж стане като Швейцария всичко, ще умрем от глад!", категоричен е той.

 

Докато забъркваше суфле, култовият актьор се зарече, че ако някой може да му посочи един човек за хвалене, щял да влезе веднага в мивката. критикувал, но с мярка - да бъде на косъм да попадне под ударите на закона и да го съдят, но все пак да няма за какво да се хванат Дойнов философски допълни, че всяка професия си имала своите рискове. Ако бил станал счетоводител, в пет и половина щял да си е у тях и нямало да е разведен.

 

Освен че много му знае устата, Дойнов показа, че е и много на "ти" с готвенето. Знаел манджи, които никой друг не можел да приготви - специална супа от миди, супа от обезкостена агнешка главичка и владеел няколко вида рибна чорба. В кухнята на шоуто професионални умения на готвач показа и Вили Стоянова, която беше избрана чрез жребий да си партнира с него.

 

 


Седмична програма