logo

plovdivclubs.com

Seabound с концерт в Пловдив
Seabound с концерт в Пловдив

Seabound с концерт в Пловдив

публикувана на 12.07.2012 02:39

 

И така... официално е потвърдено - Seabound ще направят първия си концерт в България! Германското електро-поп дуо пристига на 28 юли за концерт в Пловдив.  Домакин на събитието е Център за сценични изкуства Stage 51. Концертът в България е част от европейското им турне,което включва градове като Берлин, Кьолн, Лондон и Москва,а причината за него е излизането на шестия за групата албум.

 

Изключителни детайли на звука, прогресивна структура, богатство и сила на океан от емоции  - това са основните характеристики на музиката им. Групата често бива разглеждана като музикален феномен. Текстове им имат рядка експресивност и могат да докоснат най-съкровените струни на човешката душа. И как би могло да е иначе, като вокалист и текстописец е екип от професори по психология?



Преди концерта ще можете да се насладите на специално подготвен сет от DJ Shunt, представящ хармоничен поглед назад към корените на американската клубна сцена от 80-те. А след изявата на Seabound, вечерта продължава с музиката на Depeche Mode, подбрана DJ julianep и DJ Тhe Fein.

 

 

Билети за концерта могат да бъдат закупени от Еventim.bg и партньорската мрежа на цена от 15 лв. в предварителна продажба и 20 лв. в деня на концерта.

 


Седмична програма