logo

plovdivclubs.com

Soulkeepers гости в клуб Maskarad
Soulkeepers гости в клуб Maskarad

Soulkeepers гости в клуб Maskarad

публикувана на 23.12.2013 04:38
 
Една Коледа със..... SoulKeepers. Те ще ни представят една страхотна компилация с много настроение. Насладете се на класиката в музиката, мискирана по най-прекрасния начин от тях! Чуйте любимите си парчета и се почувствайте прекрасно в нощта....
 
 
 

SoulKeepers e музикален проект създаден по идея на Теодор Денчийски (DJ Teo) и Izzo Deejay през есента на 2012 година. Тe включваt в своя екип небезизвестните певци : Георги Георгиев (Shagy) и Пламена Стоянова. Идеята на проекта SoulKeepers е да покаже висок професионализъм в тази иновативна дейност и да постави стандарт как трябва да бъде представен един съвместен проект на DJ, певици и музиканти. В своите изпълнения на живо те представят абсолютно актуални ремиксирани от тях парчета, както и авторски такива, гаранция за нещо различно и нечувано. 


Не пропускайте това уникално събитие !


Maskarad ще предлага в програмата си изпълнения на живо, както и DJ партита, така че гостите да се забавляват до рано сутринта. Разбира се от менюто няма да липсват и уникални промоции, с които купонът никога няма да свърши.

 

 

 

 


Седмична програма