logo

plovdivclubs.com

Speed Dating за деня на влюбените
Speed Dating за деня на влюбените

Speed Dating за деня на влюбените

публикувана на 11.02.2013 02:00


Студентите от ПУ канят всички млади хора да станат част от нещо ново и различно, което със сигурност ще внесе разнообразие и много настроение в навечерието на празника. Тази година то наистина представялва интерес. На 14-ти февруари 2013-та година Студентски съвет към ПУ ‘’Паисий  Хилендарски’’ организира кампания по случай Денят на влюбените. Входът на сградата на Ректората ще бъде тематично украсен в синхрон с празника. Освен валентинки, ще се раздават и трифонки за тези от вас, които предпочитат да празнуват Трифон Зарезан.



За необвързаните,
Студентски съвет към ПУ ‘’Паисий  Хилендарски’’разпространи чрез младежкия портал mediacafe.bg, че за първи път организира Speed Dating.


Speed Dating (т.е. Бързи срещи) представлява формат, популяризиран из цял свят, като събитие в което участват 15 мъже и 15 жени, които в рамките на по 7 минути имат възможност да се срещнат с всеки представител от срещуположния пол.


Ще се запознаете с много интересни и готини хора, не изключвайте вероятността точно оттук да поставите началото на едно добро приятелство или нещо повече! Единственото, което се изисква от вас е да бъдете естествени и усмихнати! Само за  няколко минути може да разберете дали прехвърчат искри между вас и човека от другата страна , затова бъдете авантюристично настроени и позволете на романтиката  да Ви завладее.


Различна вечер, изпълнена с много настроение и приятни емоции. Да не забравяме, че най-хубавите неща са тези, които ни връхлитат, когато най-малко очакваме.
Събитието ще се проведе в клуб ‘’Мармалад’’ на 13.02 (сряда) от 20:00 - 23:00 часа.  За повече информация, посетете официалната страница на събитието или каб.104 ректората (на първи етаж)

Инфо: mediacafe.bg

 


Седмична програма