logo

plovdivclubs.com

SPIRIT of Burgas се завръща с ново издание на 7 и 8 август
SPIRIT of Burgas се завръща с ново издание на 7 и 8 август

SPIRIT of Burgas се завръща с ново издание на 7 и 8 август

публикувана на 17.03.2015 12:23

 

Един от най-популярните музикални фестивали в България Spirit of Burgas се завръща, след кратка пауза. Феновете на хубавата музика отново се надяват да получат качествена доза от нея, придружена с летни емоции и хубави преживявания.

 

През 2014-та година организаторите си дадоха „нулева година“, с която се надяват да започнат на чисто и отново да грабнат българската публика, която бе много разочарована от тях.  Вместо да остави у меломаните само положителни емоции и спомени, последното състояло се издание на фестивала остави горчив привкус.  Какви точно бяха причините за това? Дали фактът, че Chase and Status - подгряващите The Prodigy през 2012-та, станаха хедлайнери или множеството други бъркотии - вонящи тоалетни, забранено излизане преди 02:00 AM, ужасна организация на входа, скандал с охраната за наплатени пари, влизането без никакви проверки за дрога, оръжие и т.н., завишени цени на абсолютно всичко. 

 

„За мен е огромно удоволствие да потвърдя, че на 7 и 8 август 2015 г. любимият музикален фестивал на България – SPIRIT of Burgas, се завръща. Едногодишното прекъсване ни позволи да направим своите изводи и да съберем експертен екип, специализиран в маркетинга и организацията на фестивали в Източна Европа, с който ще продължим да пишем успешната история на SPIRIТ of Burgas“, заяви кметът на община Бургас Димитър Николов



За шестгодишната си история, SPIRIT of Burgas привлече впечатляващи изпълнители като Faith No More, The Prodigy, Korn, Skunk Anansie, Moby, Wu-Tang Clan и много други, превръщайки в реалност не една мечта, а хиляди.

Тази година меломаните ще могат да се насладят на разнообразие от сцени и разнородни изпълнители, обхващащи почти всички музикални жанрове. Фестивалът ще се проведе в два дни на 3 сцени, а ние се надяваме  през 2015 да видим старото- ново лице на Spirit of Burgas.



Основният хедлайнер ще бъде обявен тази вечер след 19:00. Билетите тръгват в продажба от сряда, 18 март, като те могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg в цялата страна включително в OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК.  



За повече информация:  spiritofburgas@keycom.bg


Седмична програма