logo

plovdivclubs.com

SPOTIFY ВЕЧЕ И В БЪЛГАРИЯ
SPOTIFY ВЕЧЕ И В БЪЛГАРИЯ

SPOTIFY ВЕЧЕ И В БЪЛГАРИЯ

публикувана на 13.12.2013 09:04

Може би не сте чували за Spotify и това е разбираемо, защото до днес тази услуга не беше предлагана в България. От днес приложението ще е достъпно за общо 20 нови държави, от Латинска Америка (Колумбия, Доминиканската република, Ел Салвадор, Хондурас, Коста Рика, Чили, Гватемала, Панама, , Парагвай, Боливия, Перу, Уругвай, Еквадор и Никарагуа), до Европа(Чехия, Унгария, Малта, Кипър и Словакия, в това число е и България).

 

Sportify е музикална услуга,  която ви дава възможност за стриймване на над 20 милиона песни, напълно безплатно.  Можете да си избирате артисти и албуми, с които да си създайте свой собствен списък с любима  музика. Приложението работи на Android, iOS и Windows Phone смартфони и таблети.

 

В момента Spotify има над  30 милиона потребители. Само през 2013-та потребителите са стриймвали общо 4,5 милиарда часа музика! 

 

Инсталирате популярната услуга за онлайн стрийминг на музика  и се възползвате от нея, повярвайте ми, наистина  е огромно богатството на музика, с което разполага.


Седмична програма