logo

plovdivclubs.com

Страхотен старт за турнето на Мастило в Пловдив и Стара Загора
Страхотен старт за турнето на Мастило в Пловдив и Стара Загора

Страхотен старт за турнето на Мастило в Пловдив и Стара Загора

публикувана на 16.11.2015 10:59

 

Групата и феновете се поклониха с едноминутно мълчание пред паметта на жертвите от атентата в Париж


Група Мастило снимат видеото за новото си парче по време на есенното си турне "Виж ме пак", което тръгна в събота от Стара Загора и ще премине през още 7 български града. Това споделиха Вики и Десо пред камерата на Nightclubs.bg в неделя вечер минути преди да излязат на сцената на Дома на културата "Борис Христов" в Пловдив.

 

Двете зали бяха препълнени почти до краен предел, а усмивките в лицата на хората грейнаха още с появата на Виктория Терзийска. Малко преди това тя помоли всички фенове да станат, за да почетат с едноминутно мълчание жертвите от атентата в Париж в петък вечер.

 

"Една от мечтите на групата ни се сбъдна", сподели Вики, като представи проекта на турнето, което е задно с Държавните Опери в Стара Загора, Пловдив и Русе. Публиката направо изригна при появата на оперния солист Марк Фаулър, който заедно с певицата изпълни "Памуковите облаци", а след общото уникално изпълнение цялата зала вече танцуваше на крака с "Прости ми, че обичам само теб", което е и последният хит на Мастило.

 

 

"Ние не спираме да се следим новите неща в музиката, да се развиваме и да експериментираме. Затова и сме вече 16 години на сцената", сподели китариста на групата Десо в кулоарите на оперната зала в града под тепетата. 

 

Стилният концерт на Мастило в Пловдив бе не само като театър за меломаните. На сцената те бяха подкрепяни от група Ла  Ти Да, както и страхотните Краси Тодоров – пиано и Васил Вутев – барабани. 

 

 

Сцената бе впечатляващо със специално разработена за проекта мултимедия от най-добрите професионалисти в областта на 3D мапинга в България.  

 

 

 

 

 

Мастило изпълниха общо 15 парчета. Ето кои бяха те:

1. "Будапеща"

2."Така приятно е с тебе"

3. "До края"

4. "Ела ела"

5. "Неразделни"

6. "Малките неща"

7. "Непростимо"

8. "Памуковите облаци"

9. "Прости ми"

10. "Спираш ми дъха"

11. "Моите кафеви очи"

12. "Не се съмнявай в мен"

13. "В ръцете ти"

14. "Виж ме пак"

15. "В двореца съм сама"

Всички музикални събития може да следите в nightclubs.bg

Вижте в кои български градове продължава турнето на групата ТУК.

Снимки: Мирослав Чобанов


Седмична програма