logo

plovdivclubs.com

Светлинно шоу и вино за 14-ти в Атлас
Светлинно шоу и вино за 14-ти в Атлас

Светлинно шоу и вино за 14-ти в Атлас

публикувана на 13.02.2017 02:06

 

Седмици на аржентинската кухня, вино и музика през февруари в сърцето на Пловдив

 

За 14-ти от заведението са подготвили много изненади за всички влюбени избрали да отпразнуват любовта си тук. Светлинно шоу и дегустация на вино ще има още на обяд в заведението, като всеки желаещ да изненада своята половинка, може да поръча изписване на нейното име на стената.

 

Вечерта  в заведението ще има Smooth Jazz Night, за радост на любителите на джаза. Разбира се това ще направи атмосферата още по-магична, а в комбинация с чаша хубао вино и съвършена кухня - празникът ще остане запомнен.

 

Винената листа на Атлас съдържа над 200 вида, като преобладават типично български сортове - Гъмза, Руен, Рубин, Мавруд, Акация… В топлистата са включени оранжеви вина: асиртико в делви БИО и  ориндж гардън шардоне, както и вино от диви дрожди Совиньн блан, Вионие, Шардоне. Ресторант „Атлас” е единственото място в Пловдив, където може да се опита бутиковото вино „Българиън Трежър Мавруд Резерва”, от което са произведени едва 289 бутилки и което се предлага в отбрани обекти. Ценителите на божествената напитка високо оценяват добрата селекция „Атлас”, в която преобладават българските вина. Световната винена листа пък съдържа подбрани качествени вина от райони с традиции в Италия, Франция, Испания, Германия, Австрия, Чили, Нова Зеландия. 


На 18-ти в заведението ще гостува Световноизвестната звезда - аржентинския изпълнител Лукас Маскиано. Участието му е част от Аржентинските седмици,които ще продължат  от 15-ти до 28-ми февруари. през тези дни в Атлас ще може да се дегустират специална селекция ястия и вино от Аржентина.

 

Лукас Маскиано е гуруто сред плеядата испаноговорящи музиканти, притежаващи невероятна харизма. Роден е в Аржентина на 18 ноември 1977г. Започва да свири и композира на 8 години. Превръща се в един от идолите на испанската интелигенция, след като през 2001-ва емигрира в Барселона, където живее до днес.

 

Зад гърба си има 8 авторски диска, последният от които е "От Париж до Трансилвания". Дискът е записан с участието на улични музиканти, срещнати от бандата на Лукас Маскиано по време на турнето му от Париж до Трансилвания. Продуцент е друг известен испански музикант Пако Зарате, с когото Лукас пее и свири от години.

 

Лукас Маскиано има зад гърба си хиляди концерти в Испания, Европа, Латинска Америка и Индия. Неговите концерти са пълнили стадиони и зали с хиляди почитатели на неговата музика. Типичното за него е, че много обича камерните изпълнения и работи за тях със специално вдъхновение.

Eто и програмата по дати:

 

14.02 - На обяд светлинно шоу и дегустация на вино

14.02 - 20:00 Smooth Jazz Night

15.02 - 28.02 - Аржентински седмици: ястия и вино от Аржентина специална селекция

18.02 - Lucas Masciano Live - аржентинска музика с акустична електрическа китара

 

Своите резервации за ресторант Атлас можете да правите на телефон: 0882 666 555


Още за ресторант Атлас прочетете ТУК

 


Седмична програма