logo

plovdivclubs.com

Световно известният Shakta идва в Пловдив
Световно известният Shakta идва в Пловдив

Световно известният Shakta идва в Пловдив

публикувана на 13.11.2015 02:32

Световната легенда Себ Тайлър каца директно в Капана на 14-ти, за рождения ден на музикалното движение у нас


Много неща се случиха тази година в сърцето на Пловдив - Капана, но артист от такава величина не е идвал до сега, споделят организаторите от Инкубатор. Seb Taylor или по-познат като Kaya Project, Shakta, Digitalis и много други, пристига в събота (14.11) за рождения ден на транс движението "VORTEX", което отбелязва 16 години.

 

Seb е артист, чийто проекти и участия в различни колаборации, го правят един от най-успешните автори на световната транс сцена. За него можем да кажем, че е един от бащите на тази култура по  света. До ден днешен появата му на сцената, предизвиква лавина от емоции.

 

Vortex стартира през 1999 година с парти в Панаирна палата №2, където над 4 хиляди се събират на първото по онова време мащабно транс парти в България. Пловдив се превръща в столица на  транса, и за няколко години успява да агрегира хиляди посетители на Vortex партитата.

 

Последното голямо събитие на Vortex, е през 2003 година, с Astral Projection в Пловдив, на 9-ти километър.


„След повече от 10 години, имайки възможностите на уникалното ни място за събития Sound Trap, спонтанно решихме да направим едно яко нещо, за да видим каква емоция ще получим към днешна дата“, споделя Стефан Горанов, създател и организатор на Vortex събитията.

 

Тази събота ни очаква, нещо, което чакаме повече от 10 години в Пловдив. От цялата страна и чужбина пристигат хора, за да се забавляват и видят със стари приятели.  

 

Чуйте какво си спомни Стефан Горанов за първите партита в Пловдив и страната още през миналия век, когато стартира Vortex пред камерата на nightclubs.bg




Седмична програма