logo

plovdivclubs.com

Събраха малко над 1500 лeвa от концерта в Galaxy
Събраха малко над 1500 лeвa от концерта в Galaxy

Събраха малко над 1500 лeвa от концерта в Galaxy

публикувана на 11.11.2014 10:17

1525 лева успяха да съберат от "З клуб Пловдив" на благотоворителното парти в събота в клуб Галакси. В него участие взеха едни от най-популярните хип-хоп изпълнители в страната като Central Side, Litter Jack, Поднулевия, Noname, MFzanimation (Антон 'gfe', Боби кинта, Vladymoney и MWP), Reknail, както и Кристияна Асенова (победителка от Големите Надежди), Кристина Щерева, Борис Гаджев, Галина Величкова и Александър Тодоров.

 

Подкрепата с концерт бе за 19 годишната Дияна Поибринск, която се се бори с коварно онкологично заболяване. Досега е претърпяла няколко успешни химеотерапии, но за цялостното й оздравяване, лечението e продължено и се нуждае от смного средства редства, като за събирането им са се заели от "Z club".


 

Докато артистите и малките организатори се опитваха да съберат средства за Дияна някой е задигнал от личните портмонетата на учениците сумата от 140 лева. Грозният инцидент става по време на самия концерт от помещенията, където членовете на "Z club" са оставили своите багажи, оплакаха се самите те. Радостното е, че такава случка няма да ги сломи, даже напротив - те споделят, че ще продължат да правят добро и да помагат на своите връстници с по-голяма енергия напук на всичко. 

 

 

Организаторите от Zonta и Z club бяха ограничили всякакъв вид алкохол, който да се продава на тийнедъжите, защото те бяха основната част от присъстващите на събитието, което започна малко след 18:00 часа и приключи преди 21:00.  

 

 

Всички средства ще бъдат преведени в помощ на Дияна с надеждата тя скоро да е напълно добре и да се радва на живота. 

 

 

Ако искате да помогнете на Диана номера на дарителската сметка е: BG34RZBB91551004908111 
Титуляр на сметката: Диана Стефанова Поибренска.



Седмична програма