logo

plovdivclubs.com

Танци, усмивки и музика в High club
Танци, усмивки и музика в High club

Танци, усмивки и музика в High club

публикувана на 03.08.2014 07:04

С невероятно двудневно парти един страхотен нов нощен клуб в Пловдив зарадва своите фенове. High Club се изпълни с много танцуващи хора, а партито се вихреше под звуците на музиката, като за горещото настроение се грижеха и уникалните красавици от балет Versus.

 

За своя дестинация в съботната вечер High club избраха много нощни птици от града на тепетата, както и един рожденик. Страхотни визуални ефекти и саунд подпомагаха бурните танци под звуците на най-големите хитове за 2014-та.

 

Заведението е магнит за верните фенове на поп фолка, които никога нямат достатъчно от любимата си музика.  Гостите на втората вечер от откриването, на която ще Ви направим свидетели, се забавляваха до ранните часове на деня, това можете да видите и по снимките.

 

В High club настроението е винаги по-горещо и от тропическа жега. Поредицата мега яки парти вечери продължава с пълна сила. Забавлявай се!

 

High club се намира на Сточна гара- бул. Христо Ботев 82 и ще работи 24 часа, 7 дни в седмицата. Новата парти точка ще работи денонощно, а всеки ден след полунощ ви очакват DJ партита с вход свободен. Разположено е на открито, с отворена и просторна градина, подходяща за разхлада в горещините.


High Club скоро ще може да се бори за името, най-посещаван нощен клуб под тепетата. Екипът планува да предлага на своите гости добро обслужване, мега модерна и секси атмосфера, шоу от последно поколение и танцьорки, чиито тела допълнително нагорещяват обстановката.

 

 

 


Седмична програма