logo

plovdivclubs.com

The Party Makers с уникален тричасов лайф в club W (СНИМКИ и ВИД
The Party Makers с уникален тричасов лайф в club W (СНИМКИ и ВИД

The Party Makers с уникален тричасов лайф в club W (СНИМКИ и ВИД

публикувана на 09.06.2014 09:50

 

За първи път в България този уикенд гостуваха партимейкърите на световно известната верига La Folie Douce.  Артистите, в това число саксофонистът на Leni Kravitz, Abitabile Cyril - DJ Lyrics, Plagnard Capucine – вокал, Vaffier Cyril – вокал застанаха пред камерата на plovdivclubs минути преди да се качат на сцената и споделиха вълненията си с нас.

 

В W club те The Party Makers ни представиха най-доброто от своя сетлист. На сцената те пяха, свириха, танцуваха и не се соряха за секунда в продължение на 3 часа. Такова нещо нашият екип не бе виждал до сега на клубна сцена под тепетата. Подбраните хитове, представени по един уникален и различен начин направо подлудиха до лудост препълненото заведение, а французите не спираха да надъхват посетителите, подканяйки ги да издивяват заендо с тях. Най-силният им коз е фактът, че всичко е абсолютно на живо и никога не се знае какво ще се случи по време на вечерта.

 

"Нашето най-голямо оръжие в фрийстайлът", единодушни са артистите.

 

"Ние правим партита в много градове, главно в Европа. Тази вечер можеше да сме навсякъде- Русия, Белгия и другаде, но избрахме България- това е най-доброто място. Тук хората са страхотни, усмихнати и забавни", споделиха французите пред камерата на Plovdivclubs.

 

Организатор на събитието бе Club W, с любезната подкрепа на Vibestars Bulgaria. Веднага след концерта в W club те заминаха за Украйна, където им предстоя друго голямо парти.

 

Музикалният гений, удивителна техника и непоклатими стандарти, с които могат да се похвалят “The party makers”възхищават всички и критиците, и публиката. La Folie Douce успяват да се наложат в клубния живот и играят важна роля в музикалната индустрия. Самото им име се възприемаза за синоним на думата „парти“.

 

ГЛЕДАЙТЕ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ С THE PARTY MAKERS!

 

 

ФОТОГРАФ: Боян БОТЕВ (2B Studio)


Седмична програма