logo

plovdivclubs.com

Три гласа, три цвята, една посока
Три гласа, три цвята, една посока

Три гласа, три цвята, една посока

публикувана на 12.06.2013 09:42


Три гласа, три цвята, една посока!!! Трио Сопрано ви очакват тази вечер в най-новото заведение под тепетата-Live club Galaxy.


На уникалната сцена на "Галактическия" клуб ще излезнат Денислава Станева, Биляна Андрончева и Петя Вардева. Изпълненията им се основават на класическата музика, но с модерно и иновативно звучене. В репертоара им присъстват най-известните оперни арии, евъргрийни, руски песни и мюзикъли. Момичетата с божествени гласове ще включат в своя репертоар ария на Кармен от оп. "Кармен" (Хабанера), ария на Лаурета от оп. "Джани Скики", позната, още като "O mio babbino caro" и емблематичният дует от репертоара на Андреа Бочели и Сара Брайтман "Time to say goodbye".



Програмата на Live club Galaxy (която може да следите в PlovdivCLUBS.com всеки ден) обещава най-атрактивните имена в българската музика, а от есента ще се включат и гостуващи чуждестранни артисти. 


"Музиката започва там, където думите свършват!"



 Live club Galaxy се намира на бул. "Освобождение" в ж.к. Тракия (на мястото на бившето заведение "Краси"). Телефон за резервации: 088 869 9688


Седмична програма