logo

plovdivclubs.com

Цеци Лудата глава иска дете от Патрашкова
Цеци Лудата глава иска дете от Патрашкова

Цеци Лудата глава иска дете от Патрашкова

публикувана на 04.02.2014 02:44

Скандалният DJ Цеци Лудата глава иска да направи наследник не на кой да е, а на една от най-коментираните журналистки в България Кристина Патрашкова. Известният с буйния си нрав артист гостува в шоуто Plovdiwood, което се излъчва в ефира на DCTV, заедно с още по-нахаканата си съпруга DJ Галка. Тя обаче не само, че не побесня на тестостероновата си половинка, а потвърди, че искат второ дете, но от друга майка.

 

Цеци и Галка не пропуснаха да си премерят и... феновете. Той се изфука, че след него редовно вървели по два автобуса, но тя го затапи: "Моите пък са с коли!" Лудата глава не остана длъжен и припомни най-пиперливата новина около себе си: "Един от най-богатите мъже от шоубизнеса ми е фен..." Това, разбира се, не значи, че му слуша всичките клипове и му пее песните... Тузарят редовно му пращал скъпи подаръци, картички, пускал любовни есмеси, но диджеят така и не му пускал обратно нищо. "Пишат и, че Сергей Станишев е спал с мене, ама не е спал", побърза да уточни изпълнителят на хита "Верен е слухът".

 

Звездната двойка издаде още пикантерии като това, че си имат сводник, който им събирал парите по участия, както и че Галка обмисляла да пуска по без горнище. Следващата седмица предаването ще си вземе дъх, макар че в близост ще има много остри предмети, тъй като ще гледаме актьорът Сашо Дойнов в кулинарното издание Plovdifood.

 

Гледайте предаването ТУК.


Седмична програма