logo

plovdivclubs.com

Търси се: Откраднатата китара на Виктор от P.I.F.
Търси се: Откраднатата китара на Виктор от P.I.F.

Търси се: Откраднатата китара на Виктор от P.I.F.

публикувана на 17.08.2012 01:42
 
Китарата на Виктор Стамболов от известната и обичана банда P.I.F беше открадната в Пловдив на 12.08 (неделя). Грабежът е станал в късни часове нощта от буса на група Gabana, заедно с акумулатор и радио касетофон. Китарата е обявена за издирване в МВР, но надеждата на музиканта, е че крадците ще опитат да я продадат в музикален магазин или директно на някой музикант.

Read More

Тя е марка Ibanez AR 300, собственост е на Виктор от 4 години и струва около 1 500 лева. Изработена е от махагоново дърво и клен. Музикантът, както и групите, в които свири той Gabana и P.I.F. започнаха да разпространяват снимка на китарата и молят всички, които могат да помогнат.
 

"Ако ви предложат китарата, свържете се с нас на посочения телефон!Китарата е модел Ibanez AR 300. Със седефени прагчета, а седмото е отчупено. Друг белег са двете дупки от липсващи потенциометри.Благодарим за помощта"
, е написал Виктор Стамболов в официално съобщение на личната страница на Gabana,
 

Виктор, който е родом от Пловдив на 29 години. Той се присъедини към P.I.F точно преди две години след като Димо Стоянов се раздели с предишните си колеги, с които свири повече от 6 години. След него в ПИФ влезнаха и други две майнички - Стойко Милев и Никола Джоков - Никсън.
 
 
Който има някаква информация за откраднатата китара, моля да се обади на телефон:  0894 041 037
 
 

Седмична програма