logo

plovdivclubs.com

Уиски бар СандъкЪ празнува своя 1 рожден ден
Уиски бар СандъкЪ празнува своя 1 рожден ден

Уиски бар СандъкЪ празнува своя 1 рожден ден

публикувана на 10.03.2017 09:10


Днес приятели на уискито са канени на един специален рожден ден. Уиски бар СандъкЪ празнува соята първа годинка. За тази една година барът намери много свои верни приятели и фенове на уискито, a това е и най-добрият подарък занегоите създатели.

 

Заведението е едно истинско социално място, което през деня ще предлага приятна атмосфера подходяща, както за бизнес срещи, така  и за уединение в сърцето на  града на тепетата. Вечер пък барът ще се превъща в място, където гостите ще могат да опитат от богата селекция от традиционните марки, а и на такива, които са по-малко популярни на родния пазар. Зад бара има огромен избор от марки в ниския, средния и дори високия клас уиски, както и лимитирани брандове, които би могъл да опиташ на малко места.


Клубът е автентичен военен парк със стари сандъци за маси, бар и рафтове. Пурите си изисканите господа тръскаха в импровизирани пепелници от фарове на зил. Оригиналните решения на дизайнерския екип на бара не спират до тук, защото оглеждайки се постоянно има с какво да те впечатли и за кратко да те разсее от хубавата непозната дама до теб или марковото малцово ирландско бижу от дървения бар зад барманката.


"Имаме удоволствието да Ви поканим да отпразнуваме заедно нашият първи рожден ден. Очакват Ви много изненади, презентации и качествени напитки.  Нашата мисия е да правим недостъпното достъпно", поканиха от заведението всичкисвои приятели.

 

ПРОГРАМАТА:


09.03 \ 20.00 ч.


BenRiach, Специални експресии на Дъба
Майсторски клас със съдействието на Чист Зрял Малц


Какво е влиянието на различните бъчви върху уискито? Как те правят течността вълшебна? Дегустация на:

BenRiach 15 Dark Rum
BenRiach 15 Pedro Ximenez
BenRiach 15 Tawny Port Finish
BenRiach 15 Sauternes

10.03 Време е за парти след 20.00 ч.


На всеки кръгъл час "Джеймсън" черпи гостите и клиенти с новите си разновидности уиски с много други разнообразни подаръци.

11.03 \ 19.30 ч.


За втория ден на своя първи рожден ден от СандъкЪ са подготвили за вас дегустация на малцове от всички райони на Шотландия.
Водещ: Владо Николов - Максим България

Auchentochan 12 YO
Glen Grant 12YO
Dalmore 12 YO
Bowmore 12YO
Jura 16 YO


Запази своето място на 0888938075

 

 

 


Седмична програма