logo

plovdivclubs.com

Усмихни се на празника на Тракия
Усмихни се на празника на Тракия

Усмихни се на празника на Тракия

публикувана на 02.09.2014 03:54

"Добър ден е едно добро начало" и името на една усмихната кампания на най-младия квартал на Пловдив. Тя е под егидата на кмета Костадин Димитров и започва от този момент, като ще продължи до 11-ти септември, когато е и празника на третия по-големина квартал на града. 

 

За да станете част от усмихнтия хепънинг, трябва да изпратите кратък видео клип с добро предложение или положителна критика за квартала. 

Видеото трябвяа да е поне 5 секундно. 

 

За тези, които нямат желание да записват, може да изпратят писмено послание на фейсбук страницата на младежкия портал mediacafe.bg или на е-мейл: usmihnise@mediacafe.bg


Най-добрите и смислени предложения ще участват в томбола на големия празник в район „Тракия” на 11-и септември /четвъртък/ в парк Лаута и ще бъдат взети под внимание от кмета на района Костадин Димитров. 

 

Сподели своите идеи, критика или впечатления по положителен начин – това е основното правило.


Празникът ще започне в 18:00 часа и ще стартира с участието на Big Band Plovdiv на разшиерението на парк "Лаута". 

 

В 19:30 часа празникът ще продължи с голямо караоке с водещ Стефан Лозанов и фермерски пазар. 

 

В 20:30 часа екипът на Mediacafe ще наградите най-добрите участници от конурса "Мисия Студент 2014 - Свободата няма граници", а веднага след това всички приятели на квартала ще могат да се насладят на филма "Учебник по любов" с Моника Белучи, Робърт Де Ниро, Карло Вердоне, Рикардо Скамарчо, Микеле Плачидо, Лаура Киати, Донатела Финокиаро. 

 

Очакват ви много награди и приятни емоции.


Седмична програма