logo

plovdivclubs.com

Устата и Софи Маринова откриват GALAXY на 6-ти юни в Пловдив
 Устата и Софи Маринова откриват GALAXY на 6-ти юни в Пловдив

Устата и Софи Маринова откриват GALAXY на 6-ти юни в Пловдив

публикувана на 05.06.2013 10:35

 

Певците Устата и Софи Маринова ще бъдат изненадата на най-голямото нощно заведение в Пловдив "Galaxy". Откриването на клуба се очаква да бъде запомнящо се и би могло да бъде определено като "фестивал", коментираха пред PlovdivCLUBS организаторите.

 

Софи и Устата за първи път от доста време насам гостуват под тепетата и ще изпълнят добре познатите ни "Бурята в сърцето ми" и "Точно ти". Рапърът обеща да представи новото парче"Drug”. Веднага след тях (на 7-ми) на сцената ще се качи любимецът на пловдивската публика - Константин.


Третата вечер от откриването ще бъде с балет Нова, които ще бъдат резиденти в заведението. Всяка седмица красавиците ще представят шоу с хореографии и импровизации, подготвени специално за клуба.

 

Galaxy ще бъде първият по рода си клуб с изцяло концертна програма в Пловдив. Заведението, което е най-голямото в града, притежава гигантската сцена и ще може да побере близо 1 200 души. Galaxy ще е първото по рода си с програма от разнообразни стилове музика. На едно място ще се срещнат - R&B, попфолк, рок, етно, джаз и поп на живо. Барът може да се похвали с уникално, невиждано светлинно шоу и стилен интериор.


Откриването на най-новата парти точка в Пловдив е на 6-ти юни, от 22:00 часа. Live club Galaxy се намира на бул. "Освобождение" в ж.к. Тракия (на мястото на бившето заведение "Краси")


Забавлявай се!

 


Седмична програма