logo

plovdivclubs.com

Устата вкарал НиЛо в леглото на Валери, търси му нова
Устата вкарал НиЛо в леглото на Валери, търси му нова

Устата вкарал НиЛо в леглото на Валери, търси му нова

публикувана на 15.09.2013 05:38

 

Как да влезеш в леглото на футболист разкриват в първото издание на тв шоуто Plovdiwood с водещ Стелиан Димитров - Faked Stars. Сензационната формула за успех формулира рапърът Устата, който е на гости на удобното диванче в студиото.

 

"Съдба! Първо момичетата се снимат в мой клип, после в еротично списание и хоп - попадат в ръцете на някой футболист!", забелязал е как стават нещата Устата. Говори се, че като чули това, десетки моделки, начело със спряганата за нова изгора на Валери Божинов - Моника Валериева, прегряли телефона на Устата, за да му вкарват оферти за проекти.

 

Живото доказателство, че формулата на Устата наистина работи, е именно пловдивчанката Николета Лозанова, която пръска сексапил във видео клипа му "Com.press", а с красотата плени и Ники Михайлов, и Валери Божинов. Редица красавици са се снимали още в проекти на Устата - като започнем от Черната Златка и стигнем до модела Олга Модева от последната му песен "Drug".

 

Устата обаче е категоричен, че и с пръст не е докоснал нито една от изваяните дами, които кършат тела в клиповете му. Водещият Стелиан Димитров все пак изтръгна признание от рапъра, че май-май ще се окаже, че в такъв случай хобито му е поне да гледа голи жени.

 

Навикът му бил останал от ранни детски години, когато рапърът се зарибявал да рисува и правел репродукции на голи женски тела, рисувани иначе от велики художници.

 

По време на 30-минутното шоу в ефира на DCTV Устата през цялото време беше по чорапи по свое желание като първи гост. За изпроводяк, Стелиан без да иска му връчи "Книгата на славата", но с касовата бележка на първа страница.

 

Вижте ТУК цялото предаване.

 

 

Статия: Нели Костадинова

 

 

Снимки от Plovdivclubs можете да видите ТУК.


Седмична програма