logo

plovdivclubs.com

Васко Василев с национално турне
Васко Василев с национално турне

Васко Василев с национално турне

публикувана на 10.06.2013 09:39


Голямо национално турне стяга виртуозът Васко Василев след половин година. Виртуозният цигулар свири в Пловдив на 29 ноември  


Световноизвестният цигулар ще свири в седем града в седем поредни вечери от 23 до 30 ноември. Планирал е поредица от изненади за всяка от сцените, на които ще стъпи.  Проектът на Васко е съвместен с веригата за хранителни стоки Лидл. Част от неизвестните са музикантите и репертоарът, които ще бъдат обявени в края на лятото. Според запознати с идеите на Василев- те ще бъдат сюрприз дори за най-верните му фенове. За първи път топ музикантът ще свири в Добрич и Самоков. В програмата са включени още Бургас, Варна, Русе. Турнето завършва в зала 1 на НДК в столицата на 30 ноември, а предната вечер Васко ще свири в родния си Пловдив. Цигулката му ще омагьосва в панаирна палата 2 в изложбения център. 



Билетите се продават от днес само в мрежата на Ивентим и в магазините на Офис 1 и Германос в съответните градове. Цените ще са на стойност 20, 30, 40, 50, 60 и 80 лева. Специално за най-нетърпеливите първите 100 билета от всеки град ще бъдат продавани на половин цена, независимо от ценовата категория. От екипа на Васко издадоха, че планират специално издание на компилация с най-популярните композиции в изпълнение на цигуларя, както и обмислят различни възможности за срещи на звездата с почитатели. 

 


В момента лятото на Василев е разпределено в ангажименти в Испания и Япония и старта на подготовката на есенното му турне у нас.



ИНФО: Podtepeto.com




Седмична програма