logo

plovdivclubs.com

Vibestars организира Born 2 Hip-Hop TOUR
Vibestars организира Born 2 Hip-Hop TOUR

Vibestars организира Born 2 Hip-Hop TOUR

публикувана на 06.06.2013 03:50

VibeStars България и Born 2 Hip-Hop имат удоволствието да Ви представят, първия по рода си хит мейкърски тур. VibeStars стартира първото си клубно турне през лятото на 2013. Част от най-хитовите имена от поп, хип-хоп, рап и DJ сцената на България ще преминат през най-актуалните клубове в България. 

 

 Турнето ще пропътува разстоянието до различни точки в страната, за да се забавлява с приятелите на българската музика.  В турът са включени следните клубове: (13.06 ) Jim Beam Center в София, (19.06)  клуб Xtravaganzza -Варна, (28.06)  Night Life в Сандански и (10.07) клуб Plazma Garden в Пловдив.

 

 Ето и кои артисти ще се качат на сцената във всеки град.

 

Две имена, които след запомнящо се участие в X Factor направиха силен дебют с песните „Кой ден станахме?”,"Повече" и"Знаеш ли кой видях". Ангел и Моисей са на път не само да се настанят отново в клубовете в цялата страна, но и да ги разклатят здраво с новия си мощен и силно заразен клубен саунд. 


Михаела Филева ! Изпълнителката позната от хитовете „Когато ти трябвам”, "Опасно близки" определено е един от най-ярките млади таланти на българската музикална сцена.

 

VENZY!  В края на 2012г, Venzy се присъедини към семейството на музикална компания "Монте Мюзик", където негов продуцент  е Владимир Ампов- Графа . Там той блесна на звездния небосклон с два поредни хита, а именно "Опасно близки" и "Под открито небе". 



Изпълнителите на „Батман”,  „Синьо небе”, "Животът ни е Dubstep, Sex & Tattoos!"  също ще се качат на сцената.  Досетихте ли се? Говорим за Pavell & Venci Venc'!!  Ще можете да чуете новото парче им "Знаеш ли кой видях?", което е съвместно с  Ангел, Мойсеи, Криско и Dexter. 

 


Превърналият се в един от най-търсените диджей  през 2012 в България -DJ George  също се включва в  турнето.  Георги Кърджев всъщност е част от екипа на Vibestars и помага в организирането на тура. Зад гърба си той вече има няколко  успешни турнета като : “HIP-HOP HISTORY REPEATING” , “BASH TOUR” 2012 , “SMOKE TOUR” 2012 и много други участия . До него зад пулта ще застане една от любимите секторки на Cabaret Club Mascara София- Lil Mama.

 

 

Очаква ви гореща среща с пловдивските хитмейкъри на 2012та и 2013та година, познати с парчетата "Back One Day", "Стъпки в клуба" и "Пу за мен"- Central Side . Аплодисментите ви ще заслужат и хип хоп изпълнителите  Honn Kong ("Куката") и Wosh MC.

 

 

Красавиците от балет Магия ще бъдат танцовото оформление през турнето.

 

Vibestars Tour ще ви подари едно вълнуващо лятно приключение с най-обичаните артисти у нас. Какво да очакваш ли? Ами няколко часа с любимата ти музика НА ЖИВО!

 

             


Седмична програма