logo

plovdivclubs.com

Видео от Swingin Plovdiv: Party At Gatsbys
Видео от Swingin Plovdiv: Party At Gatsbys

Видео от Swingin Plovdiv: Party At Gatsbys

публикувана на 20.05.2014 11:29

 

След изключително успешното парти Swingin’ Plovdiv: Party At Gatsby's,  plovdivclubs и The Smugglеrs Соllеctivе имат удоволствието отново да ви поканят  на винтидж в сърцето на един от най-красивите градове – Пловдив. Представяме ви видео от вечерта, което ще ви пренесе обратно във вечерта в тютюневите складове, с привкус от 20-те.

 

На входа на тютюневия склад (клуб Тоталспорт) имаше колона от таксита, а вратата на всяко едно се отваряше от кавалер, който посрещаше дамите и под ръка ги поднасяше в обстановката. В двора на бившия склад бе разположен външен бар, а пред него изложени ретро автомобили. След минаването си по червения килим посетителите се пренесяха назад във времето директно в имението на Гетсби. Някои влизаха със специална подходка и пура в ръка, други подбрали куфари за свой аксесоар.

 

На входа на залата дами посрещаха гостите не с вино, а с висококачествено уиски. В дясната част се намираше специално изграденият за събитието винтидж будоар, където всички дами се редяха на опашка, за да могат да се преобразят посредством ретро прически и грим, направени от професионалисти.

 

За да увековечат своята метаморфоза, на разположение бе и тематично фотостудио с ретро автомобил, където всеки един гост запамети своя миг от 20-те.

 

Насладете се на видеото!

 


Седмична програма