logo

plovdivclubs.com

Виктор Калев бе изненадата на бирария Йегерхоф
Виктор Калев бе изненадата на бирария Йегерхоф

Виктор Калев бе изненадата на бирария Йегерхоф

публикувана на 26.05.2013 04:09

 

На 25.05 в Пловдив, врати отвори първата автентична баварска бирария Jägerhof (Йегерхоф), в която ще се продава само жива бира. В превод от немски името й означава „Ловен двор“.



Специален гост на Open Day бе самия Виктор Калев, който остана възхитен от условията на заведението и сподели за plovdivclubs, че това е най-добрата бирария не само в Пловдив, а и в цяла България. Любимият актьор влезе в десетки роли и изпълни огромна част от български песни. Със страст той редуваше перуки с обици и шалове, качва се върху стол и танцува. Калев премина през огромното заведение и се ръкува с всеки пожелал да се докосне до него! Изключителният актьор накара усмивките на  гостите на заведението да засияят.

 


Йегерхов бе препълнен, стотици хора бяха дошли да видят и да опитат автентична баварска бирария. Резервации за маси имаше още началото на месец май.  Финалът на шампионската лига се следеше от запалянковците, а от заведението се бяха погрижили за голям екран, на който се прожектираше мача.



За следене качеството на баварската бира отговаря прочутият баварски майстор Кристиан Роланд Щорх. Той сподели следното: “Аз съм изключителен фен на бирата не само защото това ми е занаятът, а пия и за удоволствие”.



Гости на заведението бяха също и футболистите на Ботев, които почиваха в последната среща от футболното първенство, заради отказа на Етър да играят в "А" група. 


Снимки от откриването можете да видите ТУК!



Седмична програма