logo

plovdivclubs.com

Владо Полинерото: Не съм поръчвал кувьоз
Владо Полинерото: Не съм поръчвал кувьоз

Владо Полинерото: Не съм поръчвал кувьоз

публикувана на 15.03.2016 12:36

Фондация "Полинеро рок фест"  ще покаже всички приходи и документи  на официална пресконференция


"Има какво да чуете и видите", споделя главният организатор пред камерата на mediacafe

 

Владислав Ботев - Полинерото и неговите колеги ще изразят своята позиция по повод обвиненията от рок музиканти под тепетата, че не е изпълнил обещанието си от седмия рок фестивал, а именно да направи дарение на УМБАЛ "Св. Георги" пред медиите. Заплетеният казус се завърта около обявените от сцената на Летния театър миналата година събрани 2500 лева и поръчания в последствие инкубатор за новородени деца. Те са събрани от благотворителния концерт (3.09.2015) преди тридневния фестивал, който е обявен за благотворителен. Обвиненията се изсипват 6 месеца след събитието, когато организаторът обявява, че парите са 1480 лева и това предизвиква гневното недоволство от вокалиста на Ренегат - Костадин Кацаров.

 

"Цяла седмица не съм коментирал, защото трябваше да сляза на ниво, в което аз самия нямаше да се понасям и уважавам. Изрекоха се много неистини, които са много важни. Първата е - Владо Полинерото поръча кувьоз и не го плати. Никога не съм поръчвал, даже не знаех как изглежда и колко струва този уред. Това беше една теза, върху, които се изградиха нападките в следващите дни върху мен. В последствие се оказа, че не съм поръчал кувьоз, и не са водени предварителни разговори. Тази идея се появи някъде към края на септември и аз я възприех, защото ми хареса идеята за дарение на кувьоз", започва рокаджията. 


Владо Ботев категорично отрича да е поръчвал уреда, който пристига през ноември 2015-та в УМБАЛ-а. Даже напротив, той вижда в това конспирация от служителите, че трябва да бъдат закупени определена бройка от въпросните кувьози. "Научавам в последно време доста допълнителна информация. Научавам, че са били закупени доста такива и трябва да бъдат на всяка цена уплътнени. Оказва се, че не е един. И всъщност това е големият въпрос", казва собственикът на рок клуб Полинеро. 

 

Mediacafe се информира, че става въпрос обществена поръчка от 70 кувьоза, която все още не е влязла в ход и се обсъжда от ръководството на най-голямата болница на Балканите това да се случи тази година.


Той споделя още, че се е предоверил на екипа, който стои зад идеята за закупуване на уреда и смята, че това е неговата грешка. 

 

"Искам да кажа, че тези обвинения към мен са безумие. Знам колко струва общественото мнение, когато някой се нарочи за човек, който злоупотребява от дарения с деца. Въпреки, че сега съм целия окалян в черно, аз съм добрият", добавя още той.


Чуйте какво сподели Владислав Ботев :



Чуйте какво споделиха и Костадин Кацаров от Ренегат и инж. Иван Русев от УМБАЛ "Св. Георги"  по повод несъстоялото се дарение ТУК  


СНИМКИ от 7-я фест Полинерооо рок през 2015-та може да видите ТУК



Седмична програма