logo

plovdivclubs.com

Vortex напомни за себе си със Shakta и The Thalamus (СНИМКИ и ВИ
Vortex напомни за себе си със Shakta и The Thalamus (СНИМКИ и ВИ

Vortex напомни за себе си със Shakta и The Thalamus (СНИМКИ и ВИ

публикувана на 16.11.2015 10:47

Това парти не беше просто звук, то бе среща на поколения


На 14-ти ноември транс движението Vortex отбеляза 16 години от първото мащабно транс парти в страната. На една сцена се събраха няколко фигури, които буквално размазаха всички в Sound Trap, както обичат да се изразят по клубовете в града под тепетата. 

 

Shakta се качи със счупено рамо, но това не му попречи да се раздаде за всички свои фенове дошли от цялата страна, за да го видят на живо. 

 

Емоциите, които почувстваха хора, които са били за последно преди повече от 10 години бяха уникални , като някои не се бяха виждали оттогава. А едно момиче търсеше баща си по снимките, които бяха подредени в изложба по стените на Трапа, която показа развитието на транс култура в България.

 

За първи път на сцената с нов проект се появи и Стефан Горанов в миналото познат като Steev G, сега вече с изявите си зад пулта като - The Thalamus. Със сигурност в бъдеще ще срещаме и Vortex и всички свързани с него хора по сцените на партита и фестивали. 

 

"Благодаря на Тихомир *Pacific, Росен *MOON и Алекс Мечев, че бяха част от тази емоция - това са едни от хората, с които създавахме заедно всичко", споделиха от Vortex днес в официалната си facebook страница.

 

 


Седмична програма